As purta zi de zi...

Leave a Comment






Stiti sentimentul acela de "as purta zi de zi"o piesa vestimentare pe care nu de multa vreme ai achizitionat-o dar parca n-ai mai iesi din ea? 
Exact! Nu va imaginati ca mie nu mi se intampla asta dar as purta zi de zi noua pereche de sneakers Vans pe care nu de multa vreme i-am achizitionat. Unul dintre tabiet-urile mele din rutina de seara este sa butonez pe Pinterest, apropo ma gasiti aici - Sandra Bendre
In ultima vreme am pus ochii pe tinutele cu sneakers Vans, old school Vans si gata, m-am indragostit!  De fiecare data cand intram pe Pinterest imi apareau tinute cu tenisii astia car epe buna dreptate ca arata old school dar care mie mi se par mega cool. 

Sunt foarte usor de integrat in orice tinuta pentru ca sunt alb-negru. Au o talpa moale si foarte comoda iar asta mi-a placut cel mai tare. Din experienta mea cu marimile la picior, eu port 38 in mod normal insa bine ca i-am probat pentru ca la ei am 38,5. Va recomand sa comandati cu o jumatate de numar mai mare la acest model. 

Dupa cum probabil ati observat, in ultima vreme port destul de des caciula, fie ca aleg una colorata sau alb-negru, fie ca aleg una colorata, tricotata sau cu diferite aplicatii, mie chiar mi se pare un accesoriu perfect mai ales pentru sezonul rece. 

Apropo, voua va plac sau nu tenisii Vans? 
















Outfit:

Beanie// H&M
Top// Zara
Jeans// Zara
Bag// Zara
Sneakers// VANS - HERE








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.