Te invit in vizita...la mine acasa

8 comments








#cunoiacasa la Sandra Bendre
Cam asa suna cel mai recent interviu in care am stat la taclale despre casa mea, design interior, pasiuni si obiectele mele preferate de decor. 
A fost o adevarata provocare sa vorbesc despre casa mea si mai ales sa va arat poze deoarece momentan sunt intr-o continua schimbare si reamenajare insa, uite ca astazi va invit in vizita, exact in locul de unde scriu acum aceste randuri :)

·             Înainte de a ne povesti despre locuința ta, spune-ne, pe scurt, câteva cuvinte despre tine. Cum este Sandra Bendre acasă, atunci când nu scrie pe blog?
Tocmai mi-am făcut un ceai și m-am așezat pe fotoliul meu roz, în dressing, am pus pe fundal muzică chill out și stau de vorbă cu voi. Acum nu scriu nici pe blog și nici nu mă gândesc la următoarele ședințe foto, pur și simplu mă bucur de liniștea din casă și mă relaxez. Ador să mă trezesc devreme, să pregătesc micul dejun, pentru că deși poate vă imaginați că bloggerii nu gătesc, mie îmi place mult să gătesc, mă relaxează și îmi stimulează creativitatea. Mereu încerc tot felul de condimente și rețete și fac experimente cu ingrediente „ciudate”, cum îmi place mie să le numesc. Atunci când nu scriu pe blog sau nu interacționez cu cititorii pe Instagram, îmi place să citesc, să mănânc pufuleți, să caut inspirație pe Pinterest și să tot mut lucrurile prin casă.
·             De când locuiești în această casă? Ce te-a atras cel mai mult la ea, care au fost principalele criterii pe care le-ai avut ȋn vedere și cum a decurs procesul de căutare?
Îmi amintesc că eram în perioada facultății și am schimbat câteva chirii. Am avut din start câteva criterii după care îmi căutam apartamentele în care am locuit în chirie și niciodată nu mi-au plăcut apartamentele situate la parter. Un alt criteriu important a fost acela al orientării, e important ca apartamentul să fie orientat cu ferestrele spre soare și să fie cât mai luminos. După ce am schimbat câteva locuri am ajuns la această casă și locuiesc aici, împreună cu iubitul meu, de mai bine de 5 ani. Wow! Acum îmi dau seama cât de repede a trecut timpul. Căutările au fost oarecum simple pentru că ne-am dorit în primul rând multă lumină, să fie aerisit, într-o zonă mai puțin aglomerată și să nu fie la parter. Până să găsim acest apartament am văzut câteva, dar care nu se încadrau în ceea ce noi căutam, iar când l-am văzut pe acesta am știut din prima clipă că e ceea ce căutam.
·             Cȃt de repede a decurs partea de amenajare și decor? Ai apelat la un specialist în design interior sau este doar viziunea ta?
La capitolul decorare și amenajare totul a fost pe repede înainte și contra timp. Aveam la dispoziție aproape două luni și trebuia să ne mutăm. Vă dați seama că totul a mers foarte rapid iar de la stadiul de semifinisat până la a ne muta a fost o perioadă foarte scurtă și nu am avut timp să ne gândim prea mult la detalii. Am pus cap la cap idei, am răsfoit reviste și site-uri de amenajări interioare și am făcut totul fără ajutorul vreunui specialist. Pe principiul ne mutăm și le facem pe parcurs, atunci când ne-am mutat aveam un pat în dormitor și îmi amintesc perfect cele mai frumoase dimineți când soarele mă trezea cu razele lui pentru că nici măcar perdea nu aveam. Prima dată soarele ajunge la noi în dormitor, apoi se mută în restul încăperilor și apune în living. E unul dintre aspectele pe care îl ador la această casă - avem soare toată ziua! Anul acesta îmi doresc să redecorăm și mi-ar plăcea să colaborăm cu un specialist, deși eu am conturate multe idei și linia pe care mi-aș dori să mergem.

·             Cum s-a reflectat pasiunea ta pentru modă atunci când ți-ai amenajat locuința? Care au fost sursele tale de inspirație pentru amenajare?
Pasiunea mea pentru modă și-a pus mai mult amprenta asupra locuinței anul trecut, când am decis că avem nevoie de mai mult spațiu pentru haine și mai ales pentru pantofi, și că îmi doresc ca spațiul de lucru să fie în aceeași încăpere cu dressing-ul. Astfel, una dintre camerele casei este doar a mea, nu că celelalte nu ar fi, pentru că nici aici nu-mi încap lucrurile J), dar acum am biroul exact așa cum mi l-am dorit. Faptul că este în dressing mă relaxează, mă face să fiu mai creativă și este locul în care îmi petrec cea mai mare parte din timpul meu. Pentru decorarea restului casei am ales mobilier simplu, în nuanțe neutre și de alb, am păstrat toți pereții casei albi și am mizat pe puterea obiectelor de decor. Sunt înnebunită după rame de toate felurile, după toate decorațiunile aurii și albe, după pantofi pe care îi găsiți peste tot și am în fiecare încăpere cel puțin 3 reviste de modă sau cărți.
·             Cum este împărțit spațiul și care dintre camere ți s-a părut cel mai dificil de amenajat?
-->
Una dintre pasiunile mele este design-ul interior și mi-a plăcut întotdeauna să redecorez încăperile, să-mi mut mobila în cameră, să schimb mereu decorațiunile în funcție de anotimp sau pur și simplu să le mut locul prin casă. Astfel simt că prind viață atât obiectele de decor și piesele de mobilier, dar și toată casa. Am fost norocoși să găsim o casă compartimentată ideal și să avem încăperi bine delimitate și spațioase. Dormitorul și living-ul unesc cele două părți ale casei, cu dressing-ul, biroul meu, băile, bucătăria și zona de servit masa.  Living-ul mi s-a părut mai greu de amenajat iar rezultatul nu a fost tocmai pe gustul meu, de aceea este primul pe care îl vom redecora anul acesta și abia aștept. Îmi doresc foarte tare un șemineu, iar anul acesta îmi voi îndeplini dorința J

Multumesc wizmo.ro pentru vizita! 

Va invit sa cititi tot interviul AICI. 

































SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Arata super fain! Imi place enorm cum l-ai mobilat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult pentru aprecieri :) Ma bucur ca iti place!

      Delete
  2. E o adevărată inspiratie apartamentul vostru :)

    ReplyDelete
  3. Doamne, cate lucruri simpatice! Imi poti spune pe unde le-ai gasit(daca ai un magazin specific)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place :) Cumpar de oriunde nu am un magazin anume de unde cumpar :)

      Delete
  4. Foarte fain! De unde ai achizitionat fotoliul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place! :) Fotoliul este de pe pe vivre :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.