Cei mai purtati bocanci din garderoba mea si o tinuta confortabila

1 comment







Stiti deja ca nu sunt mare fan fuste dar si cand gasesc una in care ma simt confortabil si sa fie exact pe gustul meu, o port in toate variantele posibile. De data aceasta, in categoria fustelor care imi plac mult se afla si aceasta fusta plisata din imitatie de piele pe care ghici ce, am gasit-o la reducere. 

Nici prin cap nu mi-a trecut ca la reduceri o sa gasesc fix o fusta, si marimea mea, mai ales ca in perioada reducerilor singurele piese pe care le achizitionez sunt piese basic, care nu se demodeaza niciodata. Asta ar fi una dintre regulilele mele aplicabila atunci cand merg la shopping in perioada reducerilor.

Este dintr-un material tare, care se aseaza perfect si mai mult, nu se sifoneaza, ceea ce este un mare plus. Am purtat-o cu un pulover tricotat pe care l-am luat cu o marime mai mare pentru a avea acest aspect oversized. 

Bocancii acestia ii stiti deja, i-am achizitionat din magazinul Tezyo din Praga si sunt pe buna dreptate cei mai purtati bocanci din garderoba mea. Sunt din piele 100%, extrem de comozi si se potrivesc cu absolut orice. I-am purtat chiar si in tinute cu pantaloni de trening si jachete bomber, cu rochii si de data aceasta cu o fusta.  
Geanta Kurt Geiger este elementul de femininate din tinuta asta pentru ca este accesorizata cu tinte aurii si perle decorative. Este din piele naturala, suficient de incapatoare incat sa incapa tot ce am nevoie intr-o zi plina si poate chiar si o carte. 

Hugs,












Outfit:

Beanie// H&M
Sweater// Pull&Bear
Skier// Stradivarius
Belt// Gucci 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. It is truly a great and useful piece of info. I'm glad that you simply shared this useful info with us.
    Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.