Am impodobit bradul cu iubire si multe bunatati #BeautifullyNormal

Leave a Comment







Cea mai frumoasa perioada a iernii este cea a sarbatorilor si a Craciunului iar impodobirea bradului este mult asteptata in casa noastra, in fiecare an. Mereu o provocare pentru ca in fiecare an imi doresc sa fie diferit, sa transmita povestea din sufletele noastre si totusi, an de an il impodobesc cu muuulta iubire si bunatati pentru cei dragi. 

Anul acesta am ales decoratiuni albe si am renuntat sa il impodobesc foarte mult, mi se pare ca isi pierde farmecul siiiiii trebuie sa recunosc ca am pastrat loc pentru dulciurile noastre preferate, globuri din ciocolata pe care le-am gasit in gama Favorina de la LIDL si pe care shhhhh... le-am mancat deja aproape pe toate.  Nimic nu se compara cu dulciurile pe care le luam pe furis din bradul de Craciun atunci cand stam tolaniti in fata televizorului, butonand si urmarind serialele preferate. 

Pe langa cadourile pentru cei dragi, din care nu lipsesc niciodata deliciile surprinzatoare, intotdeauna dulci, sub bradul meu veti gasi mereu biscuiti cu scortisoara, macarons, nuci si clementine. N-aveam cum sa uit vinul spumant Luxia ICE care pe langa faptul ca este delicios, e alegerea perfecta pentru un cadou pe care il poti cumpara pe ultima suta de metri, atunci cand ajungi in vizita la prieteni sau rude. 
Un panettone, o cutie de macarons din gama DELUXE sau o cutie cu praline ii vor incanta pe musafiri si sunt mereu cadouri cu care nu ai cum sa dai gres. 

Tot ce-mi doresc este sa ninga ca-n povesti, sa miroasa a brad si sa ma cuibaresc in cea mai pufoasa patura, cu un bol de biscuiti cu migdale in brate si sa beau o ciocolata calda. 

Farmecul iernii... #BeautifullyNormal 

















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.