Timp pentru...

Leave a Comment





... a iubi, pentru a face fapte bune, pentru a aduce bucurie pe chipurile celor din jurul nostru si pentru a DARUI.
Suntem intr-o continua alergatura, vrem mereu mai mult si uitam sa ne bucuram de timp, cel care face ca lucrurile sa se intample intr-un moment sau altul. Fiecare moment trebuie savurat pe deplin atunci cand se intampla pentru ca secundele sunt unice.

Pentru mine sarbatorile si Craciunul sunt momente in care aleg in primul rand sa imi fac mie daruri, sa imi daruiesc timp cu cei pe care ii iubesc, sa alerg dupa liniste si multa energie, sa ma deconectez de la lucrurile care imi consuma timpul si nu ma fac fericita si sa gatesc bunatati pentru familie. 

Ador diminetile in care de la micul dejun nu lipseste ciocolata calda sau ceaiul de portocale, mirosul de turta dulce si colindele. 
Nu am ales inca surprizele si cadourile pentru cei dragi insa stiu ca anul acesta Mosul va aduce cadouri pretioase. 
Bijuteriile dau acel plus de femininate si eleganta iar design-ul minimalist cu detalii pretioase al bijuteriilor SKAGEN le transforma in cadoul ideal pentru mama, sora, cumnata, soacra si mai ales, pentru tine! 

Indiferent de tinuta pe care o aleg, accesoriile sunt cele care dau viata oricarui outfit iar ceasul este accesoriul care se adapteaza oricarui stil vestimentar. Primul ceas SKAGEN l-am primit in urma cu aproape doi si imi amintesc ca nu m-am despartit de el o bucata buna de vreme. Acum am gasit un model pe care il ador tocmai pentru ca are un design minimalist, feminin si elegant care se potriveste aproape la orice tinuta. 

Atunci cand va ganditi la cadourile pentru cei dragi, ceasurile si bijuteriile sunt o varianta care ii va incanta si cu care este greu sa o dati in bara. 

Eu le-am gasiti pe acestea in magazinul SPlend'or dar le puteti cumpara si online, cu doar cateva click-uri pe bb-shop.ro

Sarbatori Magice sa aveti! 















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.