La cumparaturi de... BUCURIE si DELICII SURPRINZATOARE

2 comments






Tocmai mi-am schimbat wallpaperul pe telefon si am ales unul de iarna, de sarbatoare. Nu-mi vine sa cred ca sunt din nou cu telefonul in mana scriind lista de cumparaturi pentru Craciun. A mai trecut un an, am zambit si mi-am spus in gand: Ups, imediat e aprilie si mai adaug un an la cei pe care ii am deja :) 

Cand vine vorba de iarna si mai ales despre Sarbatorile de iarna, cel mai tare astept rasfatul culinar in familie, in casa bunicilor, acolo unde petrecem fiecare Craciun de cand eram mica si stiam sa merg in patru labe, doar cu spatele. La gura semineului, ascultand colinde si primind colindatori, mereu povesteste bunicul meu ca atunci cand am invatat sa merg in patru labe aveam o singura viteza- marsarier. Stiam sa merg doar cu spatele si mereu intram sub masa, sub scaune si nu mai stiam sa ies. Ma gaseau cand incepeam sa plang dar stati linistiti ca asta nu-mi amintesc :) 

Radem mereu si de faptul ca in seara de ajun, eu si fratele meu asteptam cu sufletul la gura sa vina Mosul si stateam la panda pana ne fura somnul, si Mosul tot nu venea. Fara exceptie, diminetile erau cu ras si plans pentru ca dalmatianul pe care il aveam atunci ne manca dulciurile si incepea imparteala din ce a mai ramas- una mie, una pentru Adi(fratele meu). 

Niciun Craciun nu a fost la fel, si totusi fiecare Craciun e surprinzator asa cum e. Cu zambete si povesti pana la miezul noptii in asteptarea Mosului, cu alergatura de dinainte in goana dupa cadouri, dupa cele mai surprinzatoare delicii cu care sa ii incantam pe cei dragi, pe musafiri si bineinteles, cu care sa ne rasfatam pe noi insine. 

Simt deja magia sarbatorilor de iarna si nu m-am putut abtine sa nu cumpar o parte dintre cadourile dulci pentru persoanele dragi si cateva dintre deliciile mele preferate de la LIDL, pentru mesele in familie. 

Mama mea adora pestele si nu ratez nicio ocazie sa o surprind, asadar am ales cele doua sortimente de somon fillet- Tuscan Style si Provence Style din gama DELUXE, si trebuie sa recunosc ca abia astept sa le prepare pentru ca nu spun niciodata nu preparatelor de peste.  Pentru bunici si toti cei dragi aleg  mereu ceva dulce iar lista e lunga: biscuiti cu migdale, panettone, truffles, nelipsita turta dulce care imi aminteste de copilarie si checul cu marzipan din gama FAVORINA. 

Mi-e atat de pofta incat am dat startul numaratoarei inverse pana in seara de ajun, cand o parte dintre delicii vor ajunge sub brad iar cealalta parte ii va incanta pe toti cei care ne trec pragul. 

Nu uita sa faci Craciunul tau, surprinzator asa cum e! 

#BeautifullyNormal 

















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Produsele acestea de la Lidl nu numai ca arata foarte bine, dar sunt si de calitate, cel putin eu am fost incantata de tot ce am incercat. Mie mi-a mai atras in schimb atentia haina ta, Sandra, ai putea te rog sa-mi spui de unde este?
    Madalina

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.