3 tinute pentru sezonul rece - comode si super cool

1 comment





Oficial este iarna desi zapada se cam lasa asteptata insa cu siguranta anotimpul alb si-a facut simtita prezenta in garderoba noastra. Inca din luna noiembrie am inceput sa organizez dressing-ul si sa pun mai la indemna puloverele supradimensionate, fularele tricotate si caciulile dar mi-am dat seama ca sunt cateva piese MUST HAVE in sezonul rece pe care inca nu le am. 

Astfel ca ma gandeam sa va arat si voua trei tinute diferite, perfecte pentru sezonul rece, cu piese pe care le-am gasit in magazinul KENVELO din Iulius Mall Cluj si care mi-au placut foarte tare.
Cel mai tare iarna imi place sa ma infofolesc cu stil, cum zic eu, adica sa aleg piese vestimentare pe care sa le suprapun, astfel incat rezultatul final sa fie un outfit echilibrat atat din punct de vedere cromatic, cat si stilistic. Cred ca stiti si voi acest mic truc prin care ne putem proteja de frig fara sa purta cele mai groase haine din garderoba, care de multe ori nu sunt chiar atat de confortabile. 

Prima tinuta are ca element de pornire camasa in carouri care mie imi place super mult si pe care o vad integrata atat in tinute casual, cat si in tinute smart casual sau chiar office.  O pereche de skinny jeans negri, bocanci si o vesta suprapusa peste un hoodie, sunt combinatia ideala pentru o tinuta de zi cu zi sau poate una perfecta pentru o escapada de weekend la munte. 






 Cea de-a doua tinuta este din punctul meu de vedere alegerea perfecta pentru o zi lunga la facultate sau chiar la birou, daca purtati un sacou peste puloverul tricotat. Asta in cazul in care nu este obligatoriu un anumit dress code :) 
Pantalonii in carouri sunt moi si caldurosi iar partea buna este ca nu se sifoneaza si au lungimea perfecta.  Bluza cu dungi este detaliul care condimenteaza tinuta, fiind in contrast cu puloverul tricotat si pantalonii in carouri, pe care apropo, le gasiti in Colectia de Toamna/Iarna 2017 KVL by KENVELO din magazinele KENVELO.

Ah da, si un zambet larg pentru buna dispozitie!







Skinny jeans, un fular calduros, geaca din fas intr-o nuanta perfecta de kaki si doua bluze basic au facut echipa perfecta in cea de-a treia tinuta. Fie alegeti o pereche de oxford shoes cu o pereche de sosete colorate, fie o pereche de bocanci sau chiar tenisi, tinuta asta va arata super cool cu oricare dintre ele. 

In ultima vreme am o pasiune pentru fularele colorate, in carouri, tricotate cu ochiuri mari sau chiar din blana si mi se pare ca sunt accesoriul ideal care ne ajuta sa transformam usor si rapid orice tinuta. Mai mult, le putem purta in absolut orice tinuta iar pe langa faptul ca arata super cool, ne protejeaza si de frig. 

Apropo, gasiti inspiratie si pe contul de Instagram @kvl.urbanfreestyle

Care este tinuta voastra preferata?

Hugs, 
S












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.