De ce nu imi e frig desi nu ma imbrac gros?

1 comment






E iarna cu adevarat, in sfarsit! Desi pentru cateva zile mi-am dorit sa fie primavara acum ma bucur de zapada si de soarele cu dinti din timpul amiezelor de iarna cand imi place sa ma relaxez la un ceai sau o cafea buna, sa mananc o supa crema de praz sau pur si simplu sa ma plimb. 

Iarna nu e anotimpul meu preferat dar trebuie sa recunosc ca are un farmec aparte, parca si frigul asta care-mi intra peste tot, mai ales pe la glezne pe unde nu am sosete( de fapt am) si ma transforma intr-un om de zapada :)) Zambesc! Ajung la un subiect des abordat de cititorii mei si anume acela al frigului si "Cum nu ti-e frig cu gleznele goale si asa subtire imbracata?"

Ei bine, uite ca ajungem si la acest subiect. 

De ce nu imi este frig desi nu ma imbrac gros iarna:
  • first of all, nu-mi place sa ma imbrac gros. Niciodata de cand ma stiu nu m-am imbracat gros si nu m-am infofolit cu tot felul de haine care mai de care mai groase si niciodata, nici cand eram mica nu suportam sa port ciorapi(dress) pe sub pantaloni
  • nu imi este frig pentru ca MA BUCUR DE IARNA! Nu am timp si nu apuc sa las frigul sa imi strice entuziasmul
  • daca alegi o pereche de incaltaminte din piele si bine captusita, chiar daca nu ai sosete pana la genunchi, iti garantez ca nu iti este frig. Pe mine frigul ma prinde de la degete si daca acolo sunt protejata, nu am treaba. Apropo, port intotdeauna sosete, desi unele persoane au impresia ca nici macar pe alea nu le port :))
  • desi nu port haine mega groase si pufoase, cred ca cel mai bine te protejeaza de frig LAYERING-UL! Asta inseamna ca suprapui mai multe piese vestimentare pentru a crea o tinuta super cool care te va proteja in acelasi timp de frig poate mai bine decat o tinuta cu o bluza de lana si o jacheta cu puf de papagal :))
    • iarna nu este doar despre bocanci la fel cum nici vara nu este doar despre sandale. Asadar, daca incaltamintea pe care o purtati este de calitate si bine facuta(aici nu ma refer nicidecum la pret ci la felul in care este lucrata acea pereche de incaltaminte), nu va puteti plange de frig. 
  • imi protejez extremitatile pentru ca de acolo incepe sa apara senzatia de frig. Asadar, daca nu imi este frig la maini si picioare, nu-mi va fi frig deloc
  • incerc sa ma orientez spre piesele vestimentare din fibre naturale, nu din materiale sintetice in care transpiri si apoi iti este frig. De exemplu cardiganul pe care il port in aceasta tinuta este dintr-un material foarte dens, tesut des si suficitent de gros incat sa devina preferatul meu in zilele de iarna
  • cand trebuie sa merg undeva merg cu masina si nu ma plimb prea mult pe jos insa atunci cand ma plimb sau ies la munte sa ma tavalesc in zapada cu siguranta o sa port doua perechi de sosete, doua perechi de pantaloni si asa mai departe :) 
Un ceai cald, o imbratisare, buna dispozitie, mai mult pozitivism si bunatate sunt cea mai buna reteta anticongelare pe timp de iarna. 

Va pup calduros!














Outfit details:

Cap// Levi's 
Cardigan// Nissa 
Jeans// Zara
Top// H&M
Sneakers// Isabel Marant - HERE
Bag// Zara 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Cool winter outfit and great pictures ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/01/19/king-of-the-heels/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.