Purtam sau nu ROZ toamna?

Leave a Comment






Am observat ca una dintre dilemele vestimentare ale multor femei, atunci cand vine vorba despre anotimpul rece, este cea a paletei cromatice si cum se transforma aceasta odata cu venirea toamnei.
Pentru mine fiecare anotimp este o provocare din acest punct de vedere pentru ca trebuie sa recunosc, nu tin cont de reguli si imi place sa experimentez. De altfel, tendintele si directia modei din ultimii ani nu a mai tinut cont de cromatica si a venit cu nuante puternice sau pasteluri chiar si in sezonul rece. 

In primul rand, haideti sa purtam acele haine care NE AVANTAJEAZA, care ni se potrivesc siluetei si care ne fac sa ne simtim confortabil. Si ce daca se poarta pantofii roz ciclam sau sandalele cu blana artificiala si aplicatii glam? Pe mine personal nu ma tenteaza nici pantofii in nuante neon si nici sandalele, unele chiar hidoase, cu blana si tot felul de zorzoane.

Si daca tot am atins capitolul roz, un subiect suficient de sensibil incat sa nu indrazneasca multe femei sa poartge roz, sa porneasca din start cu preconceptia ca rozul nu le avantajeaza sau ca rozul nu se poarta toamna. 

Paltonul ROZ de astazi este de fapt un roz-mov-lila, are o culoare foarte frumoasa iar lungimea lui, faptul care buzunare si cordonul din talie m-au facut sa ma indragostesc de el. Este dintr-o stofa care se aseaza foarte frumos si poate fi integrat atat in tinute elegante cat si in tinute casual, cu o pereche de tenisi sau bocanci. 

Asadar, daca gasiti acea piesa vestimentara roz, in care sa va simtiti confortabil si care sa va avantajeze, nu va feriti de roz chiar si in sezonul rece.

Hugs,











Outfit:

Beret// Zara
Coat// NAKD - HERE
Ankle boots// Zara
Skirt// Reserved
Tshirt//Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.