Pe tine ce te face fericita? #DoSeeTheWonderful

Leave a Comment






Eram in aeroport, butonam telefonul si in jurul meu o agitatie obisnuita, ca de fiecare data intr-un aeroport. Auzeam doar voci, rasete, vedem pasii oamenilor care treceu pe sub ochii mei si rar cate o imbratisare. Am stat pentru cateva minute cu telefonul deschis desi nu intelegeam nimic, pur si simplu analizam oamenii si ce transmit ei.

Mi-am dat seama ca sunt norocoasa sa ma aflu acolo. Mi-am dat seama ca sunt norocoasa pentru ca am ocazia sa calatoresc in cele mai frumoase locuri, sa vad unele dintre cele mai frumoase orase din lume pe care le admiram pe Pinterest si care erau de multa vreme pe lista mea cu dorinte. Sunt norocoasa pentru ca sunt inconjurata de oameni pe care ii apreciez si care ma inspira, pentru ca fac ceea ce imi place, cu pasiune si dedicare. 

Sunt lucruri marunte care ma fac fericita si ma umplu cu energie, cum ar fi diminetile in care ma trezesc devreme si ma pot bucura de o zi cat mai lunga, noptile in care citesc pana tarziu, mesajele cititorilor si aprecierile lor.

Imi iubesc bunicii iar timpul petrecut alaturi de ei este cel mai pretios pentru mine. Ma fac fericita florile si Toamna, toamna asta care coloreaza totul in jur si transforma orice colt de natura intr-un tablou superb.

Ador bijuteriile si felul in care ele completeaza orice tinuta dar mai mult decat atat, felul in care ele se regasesc perfect in starea mea de spirit. De fapt, fara sa imi dau seama, bijuteriile pe care le port redau perfect starea mea de spirit din acel moment. 

#DOPandora este campania celor de la PANDORA care incurajeaza femeile din intreaga lume sa celebreze Frumosul, Feminitatea si sa se bucure de tot ce le inconjoara. Colectia de bijuterii de toamna este o contopire perfecta intre minimalism si detalii geometrice, intre glam si aerul romantic, inspirate de altfel, de tonurile anotimpurilor reci. 

 Cand ti-ai facut tu singura ultima data un cadou- inelele pe care ti le doreai de multa vreme sau bratara care era pe lista ta de dorinte? 

Cum ai marcat cel mai frumos moment alaturi de persoana iubita sau cea mai frumoasa vacanta impreuna? 

#DoSeeTheWonderful 

Bucura-te de timp, zambeste si pretuieste-te! 

Bijuteriile pe care le port eu, le gasiti pe pandora.net


















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.