Noua mea obsesie: Bereta si Botinele rosii

Leave a Comment





Ca tot omu', mai am si eu obsesii, adica obsesii d'astea vestimentare, nu va ganditi la altceva :) In ultima vreme am o pasiune pentru berete si pentru rosu. Va dati seama ca singurul obiect vestimentar pe rosu, din garderoba mea, a fost o pereche de pantofi stiletto, pana anul acesta cand a inceput sa imi placa si mie rosul. Astfel ca am tot vanat atat articole de imbracaminte cat si incaltaminte si accesorii, pe rosu, evident.

Botinele cu toc kitten heel, cu catarame si perle decorative mi-au placut la nebunie din prima clipa. Sunt foarte comode, sunt din piele naturala si au acel toc despre care v-am povestit in postarile anterioare. Se potrivesc perfect cu mom jeans, singura pereche pe negru care imi vine bine :))

Paltonul e numai bun pentru toamna si il puteti achizitiona si voi cu 30% reducere daca folositi codul sandra30 atunci cand finalizati comanda, cu un click AICI. Eu am ales marime 36 si imi place pentru ca are totusi un croi relaxat, astfel ca il pot purta si cu pulovere mai voluminoase. 

Ah da, bereta e noul meu accesoriu preferat :)
V-ati convins de asta, cu siguranta.

Hugs,












 Outfit:

Tshirt// Zara
Bag// Carmen Negoita for YVY Bags 
Jeans// Zara
Beret//Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.