Cei mai confortabili skinny jeans din garderoba de toamna

1 comment







In ultima vreme, trebuie sa recunosc ca nu am mai prea purtat skinny jeans pentru ca nu am mai gasit o pereche in care sa ma simt cu adevarat confortabil si care sa imi placa super mult. Atunci cand ma gandesc la skinny jeans, trebuie in primul rand sa fie acel model care sa imi vina per-fect! Sa fie dintr-un material elastic, sa se muleze bine pe corp si in acelasi timp sa fie foarte comozi la purtare.

 I-am gasit toamna aceasta in colectia ESMARA by Heidi Klum pe care o gasiti la LIDL, si imi plac la nebunie. Sunt exact acel model de blugi mulati pe care si-i doreste orice femeie pentru ca au o talie medie si lungiea perfecta- arata bine atat cu o pereche de pantofi sau botine cu toc, cat si cu bocanci. Ahh si mai mult, eu ii ador pentru ca ii pot purta cu cizme peste genunchi fara sa se adune in zona gleznei :) 

Va zic eu ca dupa ce ii purtati o data nu o sa va vina sa mai iesiti din ei. Am ales sa completez tinuta cu rosu si in ultima vreme mi-am cumparat foarte multe haine si accesorii rosii. Va dati seama ca pana anul acesta nu aveam NIMIC rosu in garderoba decat o pereche de stiletto? :) Imi vine si mie sa rad si sa nu cred, dar exact asta e adevarul. Acum nu ma mai pot plange ca nu exista magazin in care sa nu regasim aceasta culoare si culori derivate.

Botinele de inspiratie western le-am ales in primul rand pentru detaliile in forma de stelute care mi se pare ca arata super cool. Sunt foarte comode si au toc exact cat trebuie. 

Va puuuup si ne vedem soon, aici si pe Youtube 













Outfit:

Beret// H&M
Sweater// Zara
Scarf// H&M
Jeans// ESMARA by Heidi Klum for LIDL( HERE)
Ankle boots// HERE
Backpack//Zara





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Super outfit! Sweater-ul e de la Zara Romania colectia noua? nu reusesc sa-l gasesc pe site..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.