Sacoul in carouri purtat cu pantaloni de trening

1 comment







In ultima perioada am pus mare accent pe confort si am ales acele tinute si piese vestimentare care imi dau un plus de confort. Tocmai de asta, ati putut observa ca port tot mai des joggers (pantaloni de trening cu banda elastica sus si snur) in diferite combinatii vestimentare.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut mereu cum arata pantalonii de trening cu pantofi cu toc si in variante usor mai elegante. Sunt extrem de comozi si arata bine indiferent cu ce alegi sa ii porti.
Eu am ales un tricou cu mesaj si sacou, iar pantofii cu barete in jurul gleznei au completat perfect tinuta- nici prea eleganti, super cool si super comozi! 

Sezonul acesta e musai sa ai in garderoba un sacou in carouri, fie ca alegi unul alb-negru, gri sau in combinatii de rosu si bleumarin, trebuie sa iti pui pe wishlist un astfel de sacou. Daca mai are si umerii supradimensionati, ai facut o alegere si mai buna. Nu de alta dar il vei putea purta in foarte multe tinute si te va salva in situatii cheie. 

Pentru o iesire cu fetele la o cafea am nevoie de un ruj, tic-tac, periuta de dinti telefon, exact cate imi incap in geanta neagra din piele de la KURT GEIGER. 
O geanta neagra din piele este mereu bine venita in garderoba oricareia dintre noi. 













 Outfit:

Hat// H&M
Blazer// Zara
Joggers// H&M
Bag// HERE
Shoes// HERE





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Very nice and chic outfit! Like it from the hat to the shoes ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/09/01/tuscany-collodi/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.