Piesa mea preferata din garderoba - BLUGII

1 comment







Daca m-ai trimite pe o insula pustie( nu m-as supara deloc) si m-ai pune sa aleg o singura piesa din garderoba pe care sa o iau cu mine, aceasta ar fi cu siguranta o pereche de blugi. Si va zic drept ca nu-mi imaginez viata asta fara denim. 

Pentru mine e cea mai comoda si cool optiune in orice situatie, fie ca vorbim despre o tinuta casual, cu tenisi si un tricou basic, fie ca vorbim despre sandale ori pantofi cu toc, sacou si o camasa alba, impecabila. 

Blugii de astazi au un croi lejer si lungimea perfecta. I-am integrat deja in cateva tinute relaxate, de zi, iar astazi mi s-a facut dor de tocuri. Am ales sandalele din catifea Kurt Geiger care au un mesaj presarat cu glitter foarte fin - LOVE.  Desi in ultima vreme nu am mai purtat tocuri aproape deloc, cu exceptia anumitor evenimente, sandalele acestea sunt extrem de comode iar asta si datorita baretelor care tin foarte bine piciorul. Pe langa asta, arata bine atat cu jeansi cat si cu rochii mai elegante. 

Imi plac mult si hanoracele in ultima vreme iar pe acesta l-am gasit la reducere, in urma cu cateva saptamani. E alb, simplu, are manecile bufante si s-a potrivit perfect cu sacoul negru si cu jeansii. Am adaugat mansetele albe cu fundita din catifea care au transformat look-ul intr-unul mai feminin. 














Outfit:

Blazer// Zara 
Hoodie// Bershka
Jeans// Zara
Sandals// KURT GEIGER - HERE
Velvet bow cuffs// HERE







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.