Tips & Tricks de relaxare dupa un weekend de party

2 comments





Desi suntem la jumatatea saptamanii, eu am impresia ca e tot luni la pranz si parca as mai lungi-o cu somnul, ca deh, a fost taaaaare lung weekendul.  A trecut si toata nebunia cu festivalurile, de fapt mai sunt cateva dar nu am in plan sa le bifez, asa ca pentru mine au trecut, vara e aproape spre final insa zilele super calduroase inca ne mai dau tarcoale. Cata vreme, inca nu stim.  

Imi place la nebunie vara dar toamna ramane anotimpul meu preferat si am tot spus-o. Cu atat mai mult cu cat temperaturile din ultima vreme ma fac sa ma simt obosita, sa mai dorm macar jumatate de ora dupa ce imi suna alarma dimineata si sa-mi doresc sa port cele mai lejere pijamale care musai trebuie sa fie din bumbac. 

Dupa un weekend de party cred ca fiecare dintre noi are nevoie de macar cateva ore de relaxare iar eu am profitat de moment si am ales o zi intreaga in care m-am relaxat.
Ma gandeam sa va spun cateva dintre felurile in care eu aleg sa ma relaxez si care sunt "ingredientele"care nu lipsesc niciodata.

Tips & Tricks pentru o zi de relaxare:

  1. atunci cand vreau sa ma relaxez, aleg sa imi pun telefonul pe silent total si sa deschid sertarul cu carti
  2. desi nu beau cafea, imi fac o cafea cu mult lapte, vara prefer varianta rece si adaug putin zahar brun
  3. mananc dulciuri si deserturile mele preferate iar vara de multe ori le inlocuiesc cu un bol mare cu lebenita abia scoasa de la frigider
  4. imi petrec toata ziua in pijama si aleg intotdeauna o pijama din bumbac iar una dintre preferatele mele este aceasta de la Uniconf, cu pantaloni 3/4 si tricou
  5. imi rasfat tenul cu toate mastile din lume, imi fac gomaj si imi aplic toate mirodeniile pe ten si pe corp- ADOR asta! 
  6. intodeauna stau cu parul prin prin casa dar atunci cand ma relaxez si ma rasfat, imi las parul liber
  7. imi parfumez asternuturile cu spray-uri de lavanda care au rolul de relaxa si calma spatiul 
  8. daca imi simt picioarele obosite stau cu ele in apa rece, in care am pus cateva picaturi de ulei de menta iar apoi le tin in sus pentru 10-15 minute
  9. am mereu la indemana o limonada sau ceva acru, fie ca e Rose Lemonade sau o limonada cu muuuult ghimbir facuta de mine, e perfecta dupa un weekend de party

Si lista ar putea continua insa acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care le fac intotdeauna atunci cand vreau sa ma relaxez. 
Si daca tot v-am spus despre pasiunea mea pentru pijamale, asta e cea mai noua din garderoba mea si am ales-o datorita culorilor- gri si roz se potrivesc perfect! O gasiti pe uniconflenjerie.ro unde apropo, au cateva noutati super feminine si sexy. 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Totul este atat de cozy. Imi place foarte mult atmosfera creata.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.