Timpul se masoara in zambete?

2 comments







Stau ascunsa intr-o cafenea micuta din centrul Clujului si savurez o cafea, as fi vrut sa fie rece dar zambesc si abia astept sa iau cu lingurita spuma densa de deasupra, exact dupa ce barmanul mi-a pus ceasca in fata. Butonez intre timp telefonul si gasesc o postare cu: Tu ai zambit azi? 

Evident ca subconstientul meu rememora orele de pana acum si cauta un zambet pe undeva. Langa mine doua tipe stau la taclale de zori si par a nu avea nicio grija in timp ce la masa mea o fetita de vreo 6 ani incerca sa-mi vanda un buchetel cu flori de camp, spunandu-mi intre timp "ce frumoasa esti si ce frumos te-ai imbracat azi, tanti"
Nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla, in agitatia din jur, preocupata fiind sa fac o poza cestii cu cafea si detaliilor de "Good Morning".  Fetita a disparut pentru ca nimeni nu dorea flori iar eu am ramas cu un zambet pe chip gandindu-ma la felul in care m-a complimentat. 

Mi-am dat seama ca pe ea puteam sa o fac fericita cumparandu-i un buchetel de flori, mai ales ca florile de camp sunt printre preferatele mele si mi-am mai dat seama ca fericira nu costa bani. Ca sunt lucruri si gesturi aproape fara valoare materiala dar care te imbogatesc de o mie de ori mai tare decat orice pereche scumpa de pantofi sau orice altceva. 

Am inteles ca astazi m-ar face fericita sa pot strange in brate persoanele dragi, sa lenevesc in curtea bunicilor si sa le spun La multi Ani tuturor celor care poarta numele de Sf.Petru si Pavel! Am luat telefonul si mi-am sunat bunicii iar voua, va urez un Super La multi Ani! 
Mi-am propus sa ma uit mai des la ceas, sa nu uit ca am ATATEA motive sa zambesc si ca pot sa fac mai mult pentru fericirea mea si a celor de langa mine.

Tocmai de asta, ador sa-mi schimb mereu ceasul si sa aleg mereu modele care se potrivesc cu tinuta mea iar vara asta m-am orientat spre ceasurile cu bratara din piele colorata cum este cel Just CAVALLI pe care il port astazi.  Intotdeauna imi place sa-mi accesorizez ceasul pentru ca astfel pot sa il transform fie intr-un ceas mai elegant, daca adaug bratari metalice si cu strasuri, fie intr-un ceas perfect pentru tinutele de zi daca aleg o bratara din piele sau niste inele girly.  
Ah si apropo, cand nu aveti idee ce cadou sa cumparati celor dragi, un ceas este alegerea perfecta si cu siguranta timpul se va masura in zambete. 

Ceasul Just Cavalli, bratarile si inele Fossil le gasiti pe bb-shop.ro si in Magazinele Be in Time. 



















Outfit:

Hat// Stradivarius
Kimono// H&M
Blouse// Zara 
Rings&Bracelets// FOSSIL - here
Jeans// Zara



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Very nice summer outfit ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/06/25/israheel/

    ReplyDelete
  2. hey inelel,ce denumire au?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.