Ingredientele perfecte pentru un picnic reusit

Leave a Comment







Aveam in plan de multa vreme sa ies la un picnic, cu de toate, cum s-ar zice, iar zilele acestea chiar mi-a reusit.  Adica nu doar sa ies la iarba verde si sa stau la plaja, ci sa iau cu mine tot felul de delicatese. 
Imi doream foarte tare sa surprind "evenimentul"in cateva fotografii dar de fiecare data cand ma pregateam ca astazi e ziua cea mare,pe weather imi arata doar ploaie si furtuna. 
Mi-am terminat rapid treaba in oras si imi statea gandul numai la mancare :))

Ieri, numai bine ca arata soare toata ziua, nici prea cald sa nu poti respira asa ca am fugit repede la Brutaria PAUL din Vivo Cluj si am luat deserturile mele preferate dintre care nu putea sa lipseaza croissantul cu crema de vanilie si zmeura. 

M-am bucurat foarte tare sa gasesc la oferta si eclerele si am facut un mix de eclere dulci si sarate, numai bine pentru un picnic mult asteptat. 

Am vazut eu ca se aduna la povesti cativa nori dar nu i-am bagat in seama. Pe Weather arata doar 30% sanse sa vina ploaia asa ca nu mi-am facut griji. M-am instalat bine mersi sa savurez, sa fotografiez, sa ma bucur si sa ma relaxez si dupa primele poze a inceput sa picure. Vreau sa va spun ca in 2 minute a venit o ploaie incat de pe iarba pana la masina am fost uda ca dupa o baie. 
 O ploaie de vara de iti era mai mare dragul sa te plimbi sub cerul liber dar noroc ca am reusit sa surprind cateva cadre si sa va arat si voua, ce delicatese am luat cu mine. 

Cum nu e picnic fara o limonada delicioasa, un vin sau ceva fresh de baut, eu am ales LILLET Blanc, care e preferatul meu pentru zilele de vara. 

Vremea e numai buna de pinic, poate vi s-a facut si voua pofta :)

Apropo, nu uitati ca cei de la PAUL au un super concurs pe Instagram si tot ce trebuie sa faceti este sa postati o poza pe contul vostru cu deserturile voastre preferate de la PAUL, sa puneti #brutariilepaul si #pauljoiedevivre si puteti castiga un voucher cu 50% reducere la toate delicatesele PAUL, timp de 1 an! 

Weekend delicios sa aveti! 


















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.