Cum a inceput FEERIC FASHION WEEK si ce se intampla la Sibiu

1 comment





De ce am venit la Sibiu pentru o saptamana, mai exact. Era continuarea titlului pe care am lasat-o sa va povestesc despre Sibiu, de ce il iubesc si despre toata nebunia FEERIC Fashion Week

Este cred al 4-lea an in care luna Iulie e insemnata in calendarul meu cu Feeric. Stiti sentimentul ala cand abia astepti sa fie anul viitor sa mergi intr-un anumit loc, sa te vezi cu oameni cu care poate ai ocazia sa te vezi doar acolo si sa stii sigur ca pleci acasa cu cele mai faine amintiri? Exact asta se intampla la Feeric in fiecare an.  Timp de o saptamana Sibiul este capitala modei din Europa de Est iar designeri din toate colturile lumii isi prezinta aici cele mai noi colectii.

Mai am exact 3 ore pana la urmatoarea prezentare si vreau sa va povestesc, pe scurt, cum au fost primele 3 zile de Feeric. E totul contra cronometru si parul meu inca e vraiste si nici nu stiu ce tinuta voi purta astazi. :)

Saptamana a inceput cu prezentari de moda tocmai la Domeniile Jidvei, unde va pot spune ca este de vis. 



Din cea de-a doua zi, show-urile de moda s-au mutat la Sibiu, in cele mai inedite locatii. Absolventi ai UAD si-au prezentat creatiile la Feeric Venue iar una dintre locatiile mele preferate, Lacul Gradinii Zoologice din Sibiu, a fost gazda noastra pentru show-ul NousMode. 



Ziua a treia am inceput-o la Cariera de piatra Turnu Rosu, nu la carat piatra daca asta va intrebati, ci la primul show al zilei- TSCOF- The Secret Code of Fashion si colectiile catorva designeri. Creatiile  Modement si Castelul de Lut din Valea Zanelor s-au potrivit perfect iar cele peste 30 de grade de afara aproape ca ne-au topit, la propriu insa o locatia ca asta merita orice sacrificiu. 

Cea de-a treia zi s-a incheiat cu colectia designerului Mario Karavasilis, la Casa Artelor urmata de prezentarile de la Feeric Venue. 





Stiam ca va fi foarte cald asa ca am ales tinute lejere pentru zilele petrecute la Sibiu si mi-am pus doar doua perechi de sandale cu toc, a fost cea mai buna idee. 

Apropo, puteti vedea programul si desigerii prezenti pe feeric.r












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Super locatii ! Asteptam mai multe poze!
    xo
    http://fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.