Ultimele zile la Feeric Fashion Week si ce tinute am purtat

1 comment






Nu demult m-am intors de la Sibiu, unde s-a incheiat cea de-a X-a Editie Feeric Fashion Week. O saptamana "nebuna" cu temperaturi de peste 35 de grade, show-uri de moda in cele mai inedite locatii din Sibiu si imprejurimi si bineinteles, cateva creatii de care m-am indragostit. 

Trebuie sa recunosc ca editia aniversara a adus cu ea multe colectii foarte bune, designeri talentati si aceeasi echipa feerica, entuziasmata si foarte creativa. M-am bucurat sa fiu si anul acesta alaturi de alti bloggeri, fotografi, desgineri si editori, parte din echipa Feeric Fashion Week. Desi din exterior pare o distractie continua, va pot spune ca da, este frumos, e distractie si super vibe, dar sunt in acelasi timp zile in care trebuie sa ajungi de la o prezentare la alta intr-un timp destul de scurt si simti ca ai nevoie macar de 2 ore sa dormi ca sa iti dai un refresh.

Ne-au venit in ajutor cei de la Autoschuun, care au asigurat transportul nostru dintr-o locatie in alta si astfel totul a fost mai usor iar eu m-am indragostit de Mercedes, asa ca, cel mai probabil urmatoarea masina va fi un Mercedes :) 

Cea de-a IV-a zi, a debutat cu un adevarat spectacol la Fabrica Boromir, sustinut de Academia Fortelor Terestre, unde Bianca Popp si-a prezentat colectia intr-un cadru inedit. 
Una dintre colectiile mele preferate a fost cea a designerilor Charles&Ron care m-a impresionat si de data aceasta, ca de altfel in fiecare an, prin mix-ul de texturi si print-uri. 

"Love is free" este mesajul care mi-a ramas intiparit in minte si pe care l-am regasit pe una dintre gentile create de Pimpi Smith.  Migalos lucrate, cu detalii pretioase si in culori de care nu ai cum sa nu te indragostesti, gentile create de Pimpi Smith au furat inimile multor gagici aflate la prezentare. 


Alina Moza este designerul care a reusit sa ne convinga ca mereu clasicul si liniile impecabile vor ramane la moda. 
Palatul Brukenthal din Avrig, Depoul CFR si Muzeul in Aer Liber ASTRA, au fost doar cateva dintre locatiile mele preferate care au reusit sa puna perfect in evidenta colectiile designerilor. 

Am facut o selectie cu o mica parte dintre creatiile care mi-au placut cel mai tare si printre designeri se numara Andreea Ciungan, Sebastian Roncea si Lavinia Ilies dar si Adriana Goilav, designer care m-a cucerit prin simplitatea si versatilitatea pieselor. 

Luna Morgaciova este designerul care si-a prezentat colectia in Gala Feeric si care m-a cucerit prin atentia la detalii dar si prin unitatea intregii colectii. Inca visez la un cardigan supradimensionat intr-o nuanta perfecta de rosu sau albastru. 

Mai multe fotografii puteti vedea pe Facebook Feeric Fashion Week si pe feeric.ro 




















Pe final, aplauzele merg catre Mitichi si intreaga echipa Feeric Fashion Week dar si catre toti cei care s-au implicat si au luat parte si la cea de-a X-a Editie FeericA. 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. among all the people they could have hired for modeling and even though if they did, you would still have been the right fit, seems like these printed dresses were just made for you!!
    Regards.
    Yourwisedeal.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.