1 singura fusta, 2 tinute diferite

1 comment






Am vanat fusta asta o vreme buna de timp, m-am tot gandit si razgandit pana nu am mai gasit-o nicaieri, cum era si de asteptat. Dupa ce am vazut-o integrata in diferite tinute pe Pinterest, m-am indragostit de ea si cand sa o cumpar era out of stock peste tot. Si cum search-ul pe Zara online face parte din rutina mea de seara (rad), vad un S pe stoc la magazinul din Iulius Mall Cluj. Am sunat imediat sa imi rezerve fusta pentru ca e MUST. 

In cateva ore am fost dupa ea in magazin si eram extrem de entuziasmata :) Imi place la nebunie in primul rand print-ul GINGHAM, adica aceste carouri mici albe si rosii, iar modelul nici nu putea sa fie altul pe acest material. Se potriveste de minune.   

"Acest material nu are faţă sau dos, firele cu care a fost ţesut fiind vopsite înainte de ţesere. Istoria acestui material este foarte complicată, multe ţări susţinând ca ţesatura în carouri este o parte din istoria textilă proprie. Deşi germanii susţin că această ţesatură este originara din Bayern, italienii că a apărut în Nordul Italiei, iar francezii în regiunea Vichy, se pare totuşi ca în Europa, acest material ajunge în secolul 17, cel mai probabil din Asia."

Imi doream o tinuta care sa iti fure privirea iar camasa FIMS cu print gingham alb-negru a fost cireasa de pe tort. Desi la prima privire aveam impresia ca e prea mult, per ansamblu mi s-a parut un mix cromatic si de print-uri care iese in evidenta. 








Outfit:

Hat// Stradivarius
Skirt// Zara
Shoes// Zara


Zilele de vacanta au fost superbe iar seara se incheia mirandu-ne cat ne-am plimbat in ziua respectiva. Desi pantofii cu toc kitten heel de la Zara sunt extrem de comozi, am simtit nevoia sa ii inlocuiesc cu espadrilele Kurt Geiger care se leaga pe glezna cu o panglica.  Sunt acea pereche de incaltaminte pe care e obligatoriu sa o ai cu tine in vacanta: foarte comode, in nuante care se potrivesc cu orice si cu un design super girly si modern. 

Asadar, am pastrat fusta si am inlocuit camasa cu un crop top alb cu dungi rosii. Am pastrat aceeasi linie cromatica, in contract perfect cu albastrul marii si cladirile colorate din Cinque Terre. 














 Outfit:

Hat// Stradivarius
Top// Zara
Skirt// Zara
Bag// KURT GEIGER - HERE(on sale)
Shoes// KURT GEIGER - HERE(on sale) 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. You look great! stunning view!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.