#feelingsexy intr-o pereche de pantaloni scurti si un crop top

1 comment








Astazi este despre zilele acelea cand hashtag-ul e #feelingsexy chiar daca ai cu 1-2 kg in plus, chiar daca nu esti in cea mai buna forma si nici sport n-ai mai facut de vreo 2 luni. Hai ca m-am descris rapid in prima fraza a articolului :) E cat se poate de clar ca starea de bine vine din interior, cel putin la mine functioneaza chestia asta si mereu incerc sa ma motivez si sa aleg exact acea tinuta in care sa ma simt EU chiar daca nu e cea mai fancy sau sexy, dar sa ma faca sa ma simt cel mai bine in ea. 

Nici nu stiu cand am purtat ultima data o pereche de pantaloni scurti si crop top, de fapt nu stiu daca am purtat vreodata combinatia asta. Mi se parea prea vulgara sau prea sexy pentru gusturile si stilul meu si atunci ori renuntam la top, ori la pantalonii scurti. De data aceasta a fost combinatia perfecta: pantalonii scurti din denim alb au exact lungimea pe care eu o ador, nici prea scurti si nici prea lungi iar bluza cu maneca lunga, desi este crop, adica pana sub sani, s-a potrivit perfect cu pantalonii iar rezultatul nu a fost PREA. 
Nu sunt genul care sa vorbeasca prea mult despre sine, despre stari si sentimente, despre mine #dezbracata (a se interpreta fara inhibitii si pe vibe super personal) dar va zic drept ca tinuta asta m-am facut sa ma simt super feminina desi la prima privire nu este.  Va propun ceva, weekendul asta sa va propuneti sa purtati exact acele haine care va fac sa va simtiti super feminine, delicate, sexy, hot sau cum vreti voi, sa nu mai tineti cont de reguli, de faptul ca se poarta sau nu se poarta.  

Va imaginati cu daca am zis #feelingsexy era musai sa port o pereche de sandale cu toc sau ceva mai hot. Ei bine, sandalele Paloma Barcelo, cu talpa din rafie si fundita din satin in jurul gleznei, au fost cea mai inteligenta alegere. Faptul ca sunt din piele naturala iar talpa este si ea din rafie naturala, nu din plastic sau alti inlocuitori, le transforma in partenerele perfecte pentru zilele calduroase de vara cand picioarele noastre tanjesc dupa incaltaminte confortabila. 

Girls, puneti hashtag #feelingsexy si enjoy the weekend! 



















Outfit:

Hat// H&M
Blouse// H&M
Shorts// Stradivarius
Belt// Gucci 
Blazer// L'armario 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.