Tenul meu este #gatadeslfie si va spun si voua secretul

4 comments








Nu demult m-am intors din vacanta si chiar ma uitam in telefon la cele peste 2000 si ceva de fotografii pe care le-am facut acolo. Ne-am plimbat muuuult, de dimineata pana seara, ne-am bucurat de vremea superba cu temperaturi de aproape 30 de grade si de apusurile superbe de la Ponte Vecchio. 
A fost o adevarata provocare sa fotografiez cele mai frumoase locuri si sa nu am cadre cu aceleasi tinute, dar mai mult decat atat, tenul si machiajul meu trebuiau sa reziste eroic caldurii de afara. 

Nu stiu cum sunteti voi insa eu de fiecare data cand calatoresc, ma trezesc cu tot felul de monstruleti pe ten. Stiti voi, parca tot atunci iti iese un cos pe frunte sau pe nas cand esti in vacanta si vrei sa ai cele mai tari poze. :) Mie asta mi se intampla de fiecare data, fie din cauza zborului sau a climei, dar am mereu la mine produse minune pe care le aplic direct pe zonele cu probleme si pana a doua zi dimineata, situatia este rezolvata. 

Imi amintesc ca eram in primul an de facultate si atunci m-am confrutat cu o forma usoara de acnee dar care m-a afectat foarte tare. Pentru mine era un soc, neavand pana atunci absolut nimic pe ten. Am inteles atunci ca igiena si produsele cu care imi ingrijesc tenul sunt FOARTE IMPORTANTE. 
De atunci, pun foarte mare accent pe acest aspect si aleg mereu produse create de specialisti, care sa imi pregateasca tenul inainte de aplicarea machiajului. 

Pentru ca a venit caldura si tenul meu este mai mult mixt-gras decat normal, am schimbat putin rutina de ingrijire si am introdus cateva produse special create pentru tenul cu probleme sau care este mai rebel in anumite perioade. 

Haideti sa va spun cateva dintre tips-urile mele preferate pentru ingrijirea tenului pe timp de vara:

- Atat dimineata cat si seara, dupa ce indepartez machiajul, spal foarte bine tenul cu Gelul Spumant Purifiant Gerovital care-mi place pentru ca nu imi usuca tenul. 

- Pentru ca am porii dilatati, atat pe nas cat si pe pometi, iar tenul meu trebuie sa arate impecabil mai ales in pozele de tip #selfie, o data sau de doua ori pe saptamana aplic pe nas benzile pentru indepartarea punctelor negre. 

- o data pe saptamana tenul nostru are nevoie de o masca, asta e regula mea de aur. Masca o aplicati in functie de nevoi: hidratanta, antiimperfectiuni sau purificatoare, asa cum este si Masca Film Purificatoare de la Gerovital, pe care am inceput sa o folosesc de curand pentru ca din cauza sebumului si a transpiratiei, tenul meu pe timp de vara este mai incarcat. 

- nu plec nicaieri de acasa fara sa am in trusa de ingrijire Crema Ultra-activa care reduce cu pana la 80% leziunile acneice inflamatorii ale tenului. Mai exact, cum am vazut ca da semne vreun cos sa iasa, pac am aplicat crema pe el si pana ziua urmatoare se face nevazut! Chiar face minuni! 

Cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau din experienta mea proprie cu tenul si problemele acestuia, acordati o atentie speciala felului in care va ingrijiti tenul iar tenul vostru va radia si va fi mereu #GataDeSelfie :) 

Cine nu are niciun selfie in telefon, sa ridice mana sus?! Eu trebuie sa recunosc ca imi fac zeci de selfie-uri atunci cand tenul meu arata bine si pielea e sanatoasa iar pentru asta am mereu grija sa ii acord produse de calitate, special create pentru el. 

Eu sunt #GataDeSelfie si am pentru voi un CONCURS cu 10 KIT-uri STOP Acnee de la Gerovital! 

Aflati toate detaliile pe contul meu de instagram - @sandrabendre


Apropo, mai multe informatii despre produse cat si tutoriale si sfaturi de la specialist, puteti afla pe www.gatadeselfie.ro 




















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Nu pleci nicăieri de acasa fără să îți iei în trusa de îngrijire Crema Ultra-activa care reduce cu până la 80% leziunile acneice inflamatorii ale tenului. 😊

    ReplyDelete
  2. Buna,
    Nu plec nicaieri de acasa fara o crema hidratanta, de preferat de noapte.♥️��

    ReplyDelete
  3. Buna,
    Nu plec nicaieri de acasa fara o crema hidratanta, de preferat de noapte.♥️

    ReplyDelete
  4. Multumesc mult pentru recomandari! Am inceput sa folosesc si eu o parte dintre acestea :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.