Costumul cu imprimeu floral pentru plimbari in Boboli Gardens

1 comment





Imi plac la nebunie verile in care temperaturile nu sar de 35 de grade Celsius, serile in care vantul adie la limita sa nu ti se faca pielea de gaina, parcurile cu miros intens de tei si vacanteleeeeeee. 
Abia m-am intors din vacanta dar voi stiti de asta si am atateaaaa sa va povestesc. 

Prima zi in Florenta am ales sa o incepem la Boboli Gardens, superbele gradini, de fapt e un parc imenssss, care era la 6 minute de locul in care ne-am cazat. Ceva de vis! Primul lucru la care m-am gandit cand am intrat in parc a fost un picnic la apus, undeva ascunsa pe aleile inguste cu copaci inalti. Daca ajungeti in Florenta, luati-va macar 3 ore sa va plimbati prin Boboli Gardens pentru ca in miez de vara e tot ce-ti poti dori si miroase a tei, de la cativa kilometri. 

Am ales sa port costumul cu imprimeu floral de la Nissa care s-a integrat perfect in peisaj. Dintr-un material fluid si foarte fin, cu o croiala foarte relaxata, e alegerea  perfecta atat pentru tinutele de zi, cat si pentru tinutele mai sofisticate, de seara. Eu l-am purtat cu o pereche de pantofi cu toc mic (kitten heels) si am accesorizat tinuta cu palaria din paie de care, v-ati prins, sunt obsedata. 

Partea care mie imi place foarte tare atunci cand imi iau un costum este faptul ca pot sa port piesele si separat, in diferite tinute. Astfel e mult mai usor sa integram pantalonii ori sacoul in tinute cat mai diferite si asa salvam si spatiu in bagajul de vacanta. :) 

Urmeaza mai multe postari din vacanta dar si TIPS & TRICKS despre vacanta in Florenta, Cinque Terre si Pisa.



Gentuta rosie in forma de inimioara de la KURT GEIGER,  cu sclipici aplicat si lant metalic, este o adevarata bijuterie. Pur si simplu o ador! Este foarte feminina si practica, mai ales pentru vacante sau cand iesi la o petrecere si ai nevoie de un ruj, bani, un mini parfum si telefonul. 
In plus de asta, sclipiciul nu cade DELOCCCC, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca toata rochia va fi de sclipici :)













Outfit:

Hat// Stradivarius
Bag// Zara
Shirt// NISSA -HERE
Pants// NISSA - HERE
Shoes// Zara
Glitter heart bag// KURT KEIGER - HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Ești super!!!
    Dar costumul este extra scump! 😳

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.