Tinuta de vacanta si peripetii din Viena

1 comment






Primavara este superba peste tot si oricat ati incerca sa spuneti ca si iarna sau toamna are farmecul ei, parca primavara te rapeste in natura, prin parcuri si pe strazi, astfel incat iti dai seama dupa cateva ori ori ca ti-a ridicat masina tocmai in Viena, ori ca politia da amenzi si e fix in dreptul masinii tale, ori ca nici nu mai conteaza ce se intampla atata vreme cat te-ai bucurat din plina de primavara in adevartul sens al cuvantului. 

Stiti deja ca weekendul trecut mi l-am petrecut la Viena cu prietena mea Ioana si pe buna dreptate ca a fost un weekend superb. Superb pentru ca ne-am cazat intr-o locatia de vis, despre care urmeaza sa va povestesc pe larg, dar si pentru ca am prins o vreme perfecta de primavara, cu soare si temperaturi care ne-au tinut afara pana seara tarziu.  
Mi-am facut bagajul exact in ziua plecarii pentru ca mai nou, am observat ca asa dau randament si imi iau cele mai cool tinute. Va imaginati ca mergand cu masina am avut oarecum no limit la bagaj ceea ce a fost un mare plus pentru noi :)

Prea rar obisnuiesc sa iau cu mine in vacanta rochii sau fuste iar cu fusta aceasta argintie a fost o optiune de moment, am pus-o de doua ori in bagaj, am scos-o si apoi am decis sa o las, ca cine stie. Si bine am facut! A fost perfecta pentru plimbarea de duminica din Stadtpark si s-a potrivit de minune cu tenisii cu platforma si fundita aplicata. 

Ne-am petrecut cateva ore bune in parc si pe stradutele adiacente, ne-am relaxat si ne-am bucurat de soare. Cand sa ajungem la masina, surpriza, nu mai vad masina in locul in care o stiam. Din departare vedeam masina politiei si cativa omuleti in verde. E clar! Ne-a ridicat masina, ii spun Ioanei.
Grabim pasul, ajungem si nu era. Ioana imi spune: "Nu aici era, am lasat-o mai in spate". Eu deja imi imaginam cum o sa ne petrecem dupa-amiaza recuperand masina. 

Dupa cativa pasi, trecem de masina politiei si de o alta masina parcata si apare masina. Pfiuuuuu! Rasuflam usurate si nu ne venea sa credem! Nici amenda, nici roti blocate, nici masina ridicata! A fost clar ziua noastra desi va zic drept ca nu intelegeam aproape nimic din ce scria pe indicatoarele lor. 
Am inteles doar de la un angajat al hotelului ca in weekend parcarea este gratuita in Viena dar trebuie sa avem grija unde parcam si sa fim atente la indicatoare. 
Acum ramane sa vedem cate amenzi de radar imi vin in cutia postala :)) 

Asa a aratat duminica mea de primavara  la Viena si abia astept sa va mai povestesc si restul peripetiilor.

Va pup,


















Outfit:




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. o tinuta minunata! aaa, si eu am fost weekend-ul trecut in Viena :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.