Vedeta sezonului: Caciula roz

12 comments






M-am trezit astazi ca port din nou caciula roz, tricotata cu ochiuri mari si usor supradimensionata, pe care nu o am de multa vreme in garderoba dar imi dau seama ca aproape nu am mai dat-o jos din cap. Am exagerat, sa zicem! 

Nu stiu voi cum sunteti, dar zapada asta imi face o pofta incredibila sa port haine in nuante pastel iar rozul sau albastrul sunt printre preferatele mele. Desi Institutul Pantone a declarat verdele ca fiind culoarea anului 2017, eu inca ma mai bucur de nuantele pudrate de roz si albastru. Asta cat inca mai tine zapada, ca apoi ma pregatesc incet de primavara :) Sper. 

Trebuie sa recunosc ca desi Pantone a ales verdele, acel verde crud, care te duce cu gandul la natura in mijlocul verii, la o salata verde proaspat culeasa din gradina sau la un smoothie de kiwi si kale, ca fiind culoarea anului, nu am fost niciodata fan verde. Poate anul acesta ii dau o sansa.


Sa ramanem la rozul meu si la noii mei tenisi Kurt Geiger intr-o nuanta perfeeeecta de roz-nude cu detalii metalice si perle pe care i-am cumparat cu gandul la vara sau cel putin primavara si of course, la picioare bronzate. Desi imi place iarna, mai ales cu zapada, mi-e dor de vara si de piele bronzata. Abia asteeeept!

Daca aveti si voi o pereche de tenisi sau pantofi oxford care va plac foarte mult si vreti sa ii purtati si in sezonul rece, tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti o pereche de sosete cool care sa se potriveasca cu outfitul si cu pantofii.




Am ales o pereche de boyfriend jeans si un cardigan supradimensionat pentru o plimbare de duminica. Nimic mai confortabil decat o pereche de jeansi, sosete calduroase si un cardigan lejer. 













Outfit:

Beanie// Zara
Glasses// WearMe Pro
Cardigan// Choies
Shirt// H&M
Jeans// H&M
Trainers// Kurt Geiger - HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Este prima data cand comentez, dar iti urmaresc constant postarile. Esti foarte draguta, ai un stil super cute, iar outfitul acesta ma duce cu gandul la o bomboana fondanta ☺️

    ReplyDelete
  2. Beautiful outfit, love the soft pink sneakers,they look very cool♥

    Beba, www.bebagottel.com | Instagram |

    ReplyDelete
  3. Foarte dragute pozele si tinuta!
    xo

    https://www.youtube.com/watch?v=3R7WKgfzsS8

    ReplyDelete
  4. Unde ai gasit zapada Sandra? lovely photos <3 !

    ReplyDelete
  5. Lovely, adorable and pretty outfit :)
    I have also discovered an online magazine, with amazing outfits: MissGrey.ro. Isn’t it wonderful?
    https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/poarta-rochii-verzi-elegante-in-culoarea-anului-2017/

    ReplyDelete
  6. Super bine iti vine acest outfit. Imi place foarte mult modul in care ai combinat culorile. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.