Roz de vara in miez de iarna

2 comments





Direct la vata pe bat m-am gandit cand am vazut geaca asta in magazin. Am pus ochii pe ea si nu am fost convinsa de ea din prima clipa asa ca a fost un fel de dragoste la a doua vedere pentru ca a doua oara cand am vazut-o mi-a placut super mult. 

Culoarea e super delicioasa dar m-a cucerit si modelul mai ales ca mi-am imaginat-o in diferite outfit-uri, chiar dinainte sa o imbrac.  Port de obicei marimea S insa de multe ori aleg haine cu unul sau doua numere mai mari pentru ca mi se pare ca arata mult mai bine. Asa s-a intamplat si cu geaca asta. Am ales marimea L pentru ca imi doream sa fie mai voluminoasa si nu chiar atat de scurta cum este de fapt croiul ei.

Cat despre bluza din dantela va spun ca o am de cateva saptamani in garderoba si nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa o port intr-o tinuta eleganta desi este alba, din dantela si ale volane aplicate pe maneci.  De fapt mi-am luat-o cu gandul sa o port cu tenisi si boyfriend jeans dar pana se face vreme de tenisi am luat-o intr-o tinuta cu bocanci si bomber jacket.  Cine zice ca dantela nu arata bine cu orice? :) 

Mai aveam putin si inghetam de frig dar totul arata prea frumos ca sa nu fac pozele astea si sa vi le arat si voua. A meritat!









Outfit:

Beanie// Zara
Bomber jacket// Bershka
Lace blouse// Chicwish - HERE
Jeans// Zara
Boots// exclusives.ro 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. foarte frumoasa tinuta. Imi place mult jacheta. Si mie imi place sa port culori primavaratice in perioada rece, parca simt ca ma dezghet. :))
    Pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Big like pentru tinuta! Arata foarte bine :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.