Geaca din denim cu broderie

1 comment





Mi-au placut mereu hainele cu detalii delicate cum sunt cele cu broderie dar parca in ultima vreme in plac tot mai mult piesele vestimentare care au broderii aplicate. E drept ca a fost o adevarat nebunie cu broderiile si ca multi designeri au abuzat de ele, insa trebuie sa recunoastem ca daca este aplicata unde trebuie, o broderie poate schimba tot aspectul unui articol vestimentar. 

Anul trecut mi-am luat prima geaca din denim din garderoba si v-am spus si voua despre "eveniment". Nu stiu de ce dar nu mi-au placut niciodata in mod special gecile din denim. In afara de jeansi, care sunt preferatii mei, nu m-am prea dat in vant dupa denim. 
In ultima vreme lucrurile s-au mai schimbat si au inceput sa imi atraga atentia piesele din denim. Am pus ochii pe niste botine si un rucsac din denim si mi-am achizitionat aceasta geaca din denim cu broderie. 

Mi-a placut la nebunie broderia aplicata si faptul ca este oversized, pe langa asta, are si captuseala din blana care o transforma intr-o geaca super comoda si calduroasa. 

Caciula roz am gasit-o la Zara la reducere si am fost fericita sa gasesc acelasi model si pe khaki. Abia astept sa o port in urmatoarele tinute. La cat de frig este afara, nu ma despart de caciuli si sunt in cautare de noi modele si culori. 

Daca aveti idee unde gasesc cele mai faine caciuli, let me know! :)









Outfit:

Beanie// Zara
Sweatshirt//H&M
Jeans//Zara
Boots// Timberland 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Eu de la Bershka îmi iau caciuli super mișto.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.