Catifea, elemente romanesti, arta plastica si multa culoare - FEERIC ziua 3

3 comments




M-am asezat confortabil in pat la taclale cu voi, despre FEERIC Fashion Week, of course! Mai am multe sa va spun despre ultimele zile petrecute la Sibiu, despre atsmofera care ma face sa imi fie dor dupa doar 3 zile de cand am venit de la Sibiu, dar mai ales despre colectiile designerilor care si-au prezentat colectiile in ultimele zile de festival. 

 Cea de-a III-a zi de festival a fost una HOT si cand zis hot, ma refer la cele peste 30 de grade de afara. Ce mai, vara in toata regula asa cum ne-am tot dorit de vreme buna. 
Ziua a inceput in centrul Sibiului, pe o straduta plina de amintiri care m-a facut sa zambesc exact cand am ajuns la prima prezentare - Alina Moza si colectia Axis Mundi. O colectie inspirata din cultura romaneasca in care elementele moderne s-au imbinat perfect cu cele clasici, traditionale. 



Eduardo Perez si Diego di Biase, desginerii argentinieni ai brandului Sarah Jessy Jones si-au prezentat colectia intr-o locatie cu adevarat frumoasa - Biserica Evanghelica din comuna Cristian. Asa cum ne-au obisnuit, designerii au adus si anul acesta o colectie plina de culoare, materiale fluide si print-uri inspirate din pictura si arta plastica. 


Fabrica Boromir a fost si anul acesta gazda unor show-uri individuale remarcabile. Albec Bunsen- designer spaniol, si-a prezentat colectia intr-una dintre locatiile mele preferate. O colectie foarte cool, cu piese inspirate din costumele astronautilor, elemente supradimensionate, explozie de culaore si printuri psihedelice. 


Ziua a treia s-a incheiat la Redal EXPO cu prezentarile designerilor: Yvan Andreu, Petra Orha, Spoff si Mario Karavasilis. 

Yvan Andreu



Petra Orha



Spoff



Mario Karavasilis



Pentru ca a fost foarte cald, am ales o tinuta lejera cu piese versatile din garderoba si am mizat pe puterea accesoriilor.

Geanta Andra Oprea din piele naturala cu detalii brodate si un design aparte, a fost vedeta tinutei si a adus un plus de culoare si personalitate intregului look. Faptul ca este suficient de practica si incapatoare e un mare plus pentru ca in zilele de Feeric bateria externa este indispensabila si nu ar incapea intr-o geanta foarte mica. 

Va spun ca puteti achizitiona orice geanta de pe andraoprea.com cu -20 RON reducere, daca folositi codul: sandrax20 

Pantofii roz bombon cu brosa decorativa au fost in ton cu tinuta iar faptul ca aveau tocul mic si gros i-au transformat in pantofii ideali pentru stradutele pavate din Sibiu. 

Acum ii gasiti la reducere - AICI

Apropo, ne vedem pe Instagram si Snapchat: @sandrabendre 










 Outfit:

Top// HERE
Skirt// vintage
Bag// HERE
Shoes// HERE
Choker// Stradivarius



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Gentuta este fantastica! Imi place mult cum ai asortat totul. Iar pozele de la prezentatri sunt super!

    ReplyDelete
  2. Foarte cutting edge tinutele de la Saptamana Modei la care ai fost, n-as spune ca sunt neaparat si purtabile, cel putin nu toate.

    Imi place poseta ta. :)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  3. Vai cat imi place tinuta!!!
    Pantofiorii sunt un deliciu alaturi de gentuta! Te pup.
    http://trend-with-deea.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.