S-a spus START FEERIC Fashion Week la Alba Iulia

Leave a Comment




Va spun drept ca imi era dor de Alba Iulia si mai ales de atmosfera de basm care se creeaza atunci cand moda intalneste istoria in cele mai spectaculoase locatii.
S-a dat STARTUL celei mai mari saptamani a modei din Estul Europei, mai exact, FEERIC Fashion Week a inceput weekendul acesta intr-unul dintre orasele-cetate ale Romaniei- Alba Iulia.

Designeri, fotografi, bloggeri, presa internationala si oameni pasionati de frumos si-au dat intalnire sambata si duminica la Alba Iulia pentru cateva show-uri de moda inedite care au incheiat cele doua zile feerice la Alba Iulia cu Gala Feeric, care dupa stiti, are loc in fiecare an la Poarta a III-a din Cetatea Alba Carolina.

Desi vremea nu parea sa tina cu noi iar cerul era tot mai gri, ploaia a stat in loc o vreme iar prima prezentare, una inedita de altfel, s-a desfasurat in locatia stabilita- Poarta a IV-a a Cetatii.

Atipic Beauty a deschis Feeric Fashion Week la Alba Iulia printr-o prezentare pe cat de spectaculoasa, pe atat de emotionanta si incarcata de energie buna.

Sambata am mai putut admira colectii inedite, mix-uri de texturi si stiluri. Minimalismul s-a intrepatruns perfect cu feminitatea dantelei si a detaliilor lucrate manual.
Chiar daca a plouat torential, show-urile serii de sambata s-au mutat la Muzeul de Sticla din Cetatea Alba Iulia unde cei prezenti si-au putut incanta privirile cu colectii remarcabile.

Atipic Beauty 





Caresta Bags 



Maria Nastaca



Irina Zgaia



Duminica a fost ziua in care am admirat orasul de la inaltime, tocmai de pe acoperisul Primariei din Alba Iulia care apropo, are o panorama frumoasa.
Colectia all black cu detalii minimaliste a completat perfect locatia si a deschis prezentarile de duminica.

Poarta a III-a a gazduit show-urile unor designeri autohtoni dar a ale designerilor veniti tocmai din Argentina.  Chiar daca temperaturile au scazut considerabil iar prezentarile s-au incheiat putin dupa ora 00.00, a meritat!

Alba Iulia este cu adevarat frumoasa iar Cetatea a ramas locatia preferata si pentru Editia a IX-a a Feeric Fashion Week.

Feeric se muta la Sibiu pana pe 24 Iulie.

Ne vedem la SIBIU!
#feelFEERIC 

Snapchat: @sandrabendre
Instagram: @sandrabendre

CRICSS



OCANTOS


SPENCER




PIMPI SMITH


A for A 



Ioana Calin 



Eu am purtat o tinuta ZARA





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.