Trend alert: Jacheta din denim cu aplicatii

4 comments





Outfit:

Jacket// shop HERE
Shirt//Zara
Skirt//H&M
Bag// Expo Bag Iulius mall
Leather sneakers// shop HERE



Vara, bine-mi pare ca pot sa scot jachetele colorate la plimbare! :) Nu era in plan rima asta dar mi-au venit in minte serile racoroase de vara, cand stam pe terase pana tarziu si sa nu uitam noptile de festival cand avem nevoie de o jacheta in caz ca e racoare. Apropo, vara aceasta ne vedem la cele mai faine festivaluri, la Cluj, of course.

Va propun sa renuntati la clasica geaca de piele si sa o inlocuiti cu o jacheta din denim cu aplicatii, fie ea cu broderii, insigne, strasuri sau cu franjuri. Cu siguranta va da un aer cool chiar si celei mai basic tinute dar mai mult de atat te va ajuta sa obtii un look care nu va trece neobservat. 

 Eu am integrat geaca din denim cu unicorn Exclusives intr-un outfit mai feminin, cu o fusta alba plisata si mult iubita camasa alba. Desi restul pieselor vestimentare care alcatuiesc tinuta sunt simple, fara detalii, geaca cu broderie a adus un plus de originalitate si un aer chic. 

Confortul este esential mai ales in sezonul cald, am tot spus-o si o voi tot repeta. Am ales sa inlocuiesc incaltamintea cu toc subtire cu sandale cu toc gros, cu expadrile si sneakers. 

O pereche de sneakers din piele naturala intr-o nuanta de roz pudrat sunt un deliciu pentru outfit-urile de vara. 


Velocity sneaker Axel Arigato sunt cei mai comozi pantofi sport din garderoba mea, pe care ii pot integra cu succes chiar si in tinutele mai elegante, smart casual.  Din piele naturala 100%, cu un design simplist dar foarte cool si intr-o nuanta perfecta pentru vara, sneakersii astia sunt printre preferatii mei. 






Bujorii astia imi parfumeaza fiecare dimineata din ultimele zile si arata superb.

 Ii gasiti la Avenue des Roses











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Asa de bine iti sta cu tinute jucause. E super faina geaca ;)

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  2. La început as fi spus ca este o combinație bizara dar analizând pozele as putea spune ca este potrivirea perfecta. Imi place aceasta geaca. Imprimeul este foarte chic!

    ReplyDelete
  3. Ce draguta :) Da' nu e cald acum in Romania pentru gecile astea?
    Xoxo,

    ReplyDelete
  4. Ce frumoasa e jacketa si ce aer tinersc iti da! Fantastic!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.