Comozi si la moda - pantofii decupati

Leave a Comment





Outfit:

Top//HERE
Skirt// vintage
Bag// on SALE HERE
Shoes// Shop HERE



Daca tot v-am povestit despre top-urile cu umerii la vedere, am si integrat un astfel de model de top intr-una dintre tinutele mele, de data aceasta una mai feminina. Zic feminina pentru ca fusta alba plisata, midi, da o nota feminina in orice tinuta ar fi putata, cu tocuri sau fara, cu sandale sau cu bocanci. 

Ideea este ca pe caldura asta nu-mi arde sa port tocuri si gasesc cele mai confortabile variante de incaltaminte care sa arate si super cool. Asa am ajuns la acesti pantofi decupati care m-au cucerit in primul rand prin design. Oarecum masculini dar totusi feminini si foarte fin lucrati. 

Minunatiile de pantofi i-am gasit online, stiti deja ca foarte rar se intampla sa mai fac shopping in magazinele fizice, asadar,  online rezolv totul muuuult mai rapid :)  Vreau sa va spun ca pantofii Gregorio Rizo sunt confectionati din piele naturala atat la interior cat si la exterior, ceea ce este un mare plus mai ales atunci cand vorbim despre sezonul cald.
Apropo, acest model de pantofi il gasiti in mai multe combinatii de culori AICI

Topul din denim cu umerii goi si volane tocmai a ajuns in garderoba mea si imi place la nebunie. Este un denim foarte fin si moale iar croiul lejer il transforma intr-una dintre piesele mele preferate pentru vara aceasta.
Era sa uit de geanta Kurt Geiger despre care musai sa va spun ca o gasiti la REDUCERE - AICI

Apropo, ne vedem maine la Gala UAD. Abia astept sa vad cu ce ne mai surprind talentatii studenti ai UAD. :)

Ne vedem pe Snapchat si Instagram: @ sandrabendre 














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.