Am gasit geanta perfecta pentru vara

3 comments





Outfit:

Hat// Choies
Shirt//Zara
Bag// Kurt Geiger (on sale)- click here 
Jeans// H&M
Shoes// Musette 





Va spuneam eu despre "nebunia" care s-a creat in jurul pieselor vestimentare sau accesorii cu diferite aplicatii. E drept ca ele arata foarte cool si pot transforma total o tinuta. Cand ai pofta de shopping online si esti in cautarea unor genti in tendinte si te indragostesti pe loc de una, e clar ca ai avut o sesiune de shopping reusita. 

Obisnuiam sa cumpar genti clasice sau mai simple ca design tocmai pentru ca imi place sa accesorizez tinuta sau sa port piese vestimentare care au deja detalii aplicate. Pentru ca imi doream de multa vreme o geanta super cool, colorata si cu aplicatii, daca tot e "isteria" aplicatiilor funny, numai buna pentru vara si piele bronzata si asa am ajuns la aceasta geanta KURT GEIGER cu aplicatii, din piele safiano

Atunci cand cumpar genti sunt mereu atenta la calitatea acestora si mai ales, acestea sa aiba atat curea de umar cat si de mana. Pentru mine acest lucru inseamna confort iar cand ajungi la cumparaturi si ai ambele maini pline, tot ce iti doresti este sa nu mai ai o geanta in plus, asa ca, este esential sa aiba curea de umar. 

Cand spun tinuta confortabila ma gandesc automat la jeansi, mai ales jeansii boyfriend care au un croi relaxat si sunt perfecti mai ales pentru sezonul cald. Despre camasa alba si pasiunea mea pentru acest articol vestimentar v-am tot spus :)

Asadar, am ales o tinuta simpla pe care am accesorizat-o cu aceasta geanta Kurt Geiger cu aplicatii pe care o gasiti acum la REDUCEREEEEE - AICI

Si daca tot vorbim de reduceri Kurt Geiger au pregatit reduceri la muuuulte articole de sezon, le gasiti AICI










Puteti cumpara produse similare aici:







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. E una din tinutele mele preferate! Si geanta e magnifica:D

    ReplyDelete
  2. Ai dreptate cu geanta asta, e foarte cool si foarte potrivita pentru vara. Sa o porti cu placere! Eu tocmai m-am ales cu o geanta Coach patchwork.
    Sa ai in continuare o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  3. Ce urechiuse frumoase ai. Geanta este fenomenala. Daca putem spune despre o geanta ca e, ca are, o atitudine as spune ca e ,,so happy''!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.