Piesa vestimentara care scoate din impas orice silueta

1 comment





Outfit:

Rochie// AICI
Bocanci// exclusives 
Accesoriu pentru par// Zara 



Si zic pe buna dreptate orice silueta. Este vorba despre rochia neagra, nemuritoarea rochie neagra, acea piesa vestimentare care trebuie sa se afle in garderoba fiecarei femei pentru ca vor fi cu siguranta momente cand ea va fi cea mai buna alegere. 
Atunci cand vorbim despre acele piese de baza in jurul carora se construieste garderoba unei femei sau mai bine spus acele piese versatile pe care le putem integra usor in orice tinuta si pe care le putem purta in orice anotimp, ei bine vorbim si despre rochia neagra. 

Cand spun rochie neagra nu trebuie sa ne gandim doar la acea rochie neagra, simpla- bodycon dress, dintr-un material usor elastic si fara niciun detaliu. Negrul este clasic si se potriveste in orice moment al zilei si cu orice tip de ten si silueta, pentru ca stim cat de importanta este atentia acordata si detaliilor cromatice atunci cand ne dorim un look impecabil.

Daca nu ai inca o rochie neagra in garderoba, este momentul sa achizitionezi una. Investitia intr-o astfel de rochie este o investitie inteligenta si trebuie sa recunosc ca as alege oricand o rochie neagra in defavoarea uneia colorate. 
De data aceasta am ales sa adaug in garderoba mea o rochie neagra din dantela cu un finish de catifea si un model deosebit. 

Acesta este un model de rochie care se potriveste oricarui tip de silueta: Ascunde bratele mai groase, mascheaza perfect zona abdomenului daca aceasta este mai proeminenta, volanul din zona bustului adauga un plus de volum iar daca va doriti o talie marcata puteti adauga o curea-bijuterie. 

Dantela este un material pretios si sofisticat care se remarca prin eleganta indiferent de felul in care alegem sa purtam acea rochie. Nu trebuie sa evitam sa purtam dantela in timpul zilei, ba chiar putem obtine un look foarte feminin si relaxat.

Eu am ales sa port diferit rochia neagra din dantela  pe care culmea, am cumparat-o online de pe pnkcasual.com si am inlocuit sandalele cu toc cu o pereche de bocanci pentru un look relaxat. Pentru o petrecere seara puteti adauga o geaca din piele, se vor potrivi de minune.

Daca esti in cautarea unei rochii pentru un eveniment sau o tinuta feminina si stylish, hai la shopping pe pnkcasual.com












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Sunt de acord ca rochia neagra n-ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Am o rochie neagra in stilul rochiei aleia negre purtate de Audrey Hepburn in "Breakfast at Tiffany's", care m-a salvat de multe ori cand aveam nevoie de o tinuta eleganta si nu aveam prea mult tip la dispozitie sa incerc diferite tinute in fata oglinzii.
    O alta rochie neagra pe care o am este o rochie canadiana Suzy Shier, care este mai casual si care poate fi purtata pentru ocazii de zi cum ar fi la serviciu.

    Dantela este unul din materialele mele preferate, si am mai multe piese in dantela in garderoba, o rochie bleumarin, o rochie culoarea untului, o bluza neagra si o fusta neagra. Dantela gasesc ca este mereu prezenta in moda, invigorata in fiecare sezon, si astfel piesele mele din dantela ma poarta de la un sezon la altul fara probleme.

    Sa ai in continuare o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.