Tot ce trebuie sa stii despre UNTOLD FESTIVAL 2015 | Cluj

1 comment

Chiar daca ti-ai facut sau nu planurile pentru vara, de pe lista ta nu trebuie sa lipseasca gasca de prieteni, multa energie, 4 zile si 4 nopti in cele mai cool locatii din Cluj si bineinteles, un abonament la UNTOLD Festival 2015. 
 Sa dansezi pana dimineata pe muzica artistilor tai preferati, sa porti cei mai confortabili pantofi, cea mai stylish tinuta si sa vibrezi cu personaje precum Ileana Cosanzeana ori Praslea cel Voinic e cel mai tare mod de a-ti petrece vara. 
Cine spunea ca vara Clujul se domoleste si atmosfera e una relaxanta? 

SAVE THE DATE: 30 iulie - 2 august


ARTISTII UNTOLD 2015
UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj încă doi dintre cei mai doriți artiști de publicul din întreaga țară: legendarul ARMIN van BUREEN și, pentru prima dată în România, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe lângă aceștia, organizatorii anunță și prezența a 10 noi artiști pe scenele UNTOLD Festival, aflați în topurile de profil din întreaga lume: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: Avicii, înpremieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC
 
DJ-ul și producătorul olandez ARMIN van BUUREN este cunoscut la nivel mondial pentru creațiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (“In and out of love”, “This is what it feels like”, “Waiting for the night”), cât și pentru proiectele sale precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume. Armin van Buuren va aduce pe scena UNTOLD Festival un show de excepție, parte din turneul său mondial din 2015.
DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, cei doi frați de origine greacă stabiliți în Belgia, sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo. Supranumiți și “ The Kings of Tommorowland”, show-ul lor a fost nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian.  Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs.
 

Abonamentele UNTOLD

Veștile bune promise de organizatori nu se opresc aici! Oferta specială  pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 abonamente. De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa și abonamentul VIP la prețul de 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival.
Puteti cumpara ABONAMENTE - AICI  

Ce inseamna UNTOLD Festival? 

UNTOLD este mai mult decât un eveniment care aduce la Cluj-Napoca nume sonore ale industriei muzicale internaționale. Festivalul promite o lume vizuală care va transforma orașul într-un spațiu de poveste, unde personaje precum Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii trec granița înspre lumea reală și prind viață pe ritmul muzicii . Timp de patru zile, aceste personaje legendare vor fi parte din povestea și atmosfera festivalului și vor fi insuflețite prin decoratiuni și amenjări tematice

   Zona River va avea trei scene - cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
 
  
   photo: Radu Padurean Photography

Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de “chill out”, pregătită pentru vizitatori.

  photo: Marius Neag Photography

   Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
 

photo: Flighthouse Aerial Photography
 
Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”.



  Unde te cazezi?
 
Participanții la festival au numeroase opțiuni de cazare la UNTOLD Festival. Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 Zona The Mountain oferă zone de camping și o parcare pentru vehicule mici, pentru o experiență inedită și autentică, alături de  magazine non-stop, terase, precum și o “zonă foodcourt”. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului, în cele patru zile de festival, vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival

Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.


 Link-uri utile:
Event Facebook - AICI
Facebook - AICI

Tu ce faci intre 30 iulie- 2 august? 

Ne vedem la UNTOLD?

P.S. Va pregatesc surprize si idei de tinute pentru festival. Ce ati vrea sa mai vedeti legat de festival? 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.