My favorite outfits from COACHELLA 2015

2 comments






 Coachella Music Festival 2015 a impresionat si de data aceasta prin artistii prezenti dar si prin tinutele care de care mai extravagante, ultra-feminine sau minimaliste. Accesorizarea a fost cuvantul de baza si cand vorbim despre accesorii, acestea au fost bifate in fiecare tinuta. 

Aimee Song, Alexa Chung, Chanel Iman, Kendall Jenner si Kate Bosworth sunt doar cateva dintre numele prezente "pe scena" fashion a Festivalului Coachella din acest an. 

De la piese din denim, dantela, tricotaje, top-uri din bumbac, rochii cu motive florare sau jachete boho chic 100% pana la sandale cu platforma, sneakersi, cowboy boots sau sandale gladiator, moda nu are limite cand vine vorba despre Coachella.

 Imi place la nebunie diversitatea stilistica, imi place ca oamenii indraznesc, ca poarta exact ceea ce le trece prin cap si ca se simt bine cu ceea ce poarta. 

Se apropie cu pasi repezi UNTOLD Festival care va avea loc la Cluj in perioada 30 iulie - 2 august si despre care am scris mai multe AICI
As vrea sa vad aceeasi diversitate, as vrea sa indrazniti sa purtati ceea ce va reprezinta, sa iesiti din zona de confort si banal si sa fiti originali. 

Am sa pregatesc idei de tinute pentru festival si am sa va provoc si pe voi, asa ca stati pe aproape.

Acum, sunt curioasa care este tinuta voastra preferata de la Coachella 2015?

Mai multe poze pe Pinterest - @sandrabendre


















With love,

Sandra 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.