UPDATE: Dupa a VI-a sedinta de Epilare Definitiva cu IPL la Be Jolly Center Cluj

6 comments



 Zapada nu sta sa se opreasca la Cluj, peisajul e de vis dar nu m-a oprit ca de buna dimineata, aranjandu-mi pantofii, sa probez sandalele si sa imi zboare gandul direct la vara si picioare bronzate. 
Savurez un cappuccino vienez fierbinte si vreau sa va povestesc despre cea de-a VI-a sedinta de Epilare Definitiva cu IPL pe care o efectuez la Be Jolly Center Cluj

 Sedintele se efectueaza din 6 in 6 saptamani, asadar trece o bucata buna de vreme pana la urmatoarea sedinta. Aleg ca dupa fiecare sedinta sa treaca ceva timp pentru a va putea reda cat mai veridic efectele pe prorpia piele. 

Am ales Epilarea Definitiva cu IPL tocmai pentru ca imi doream sa nu mai am grija epilatului indiferent de sezon. M-am informat si am citit pareri despre efectele PRO si CONTRA ale Epilarii IPL asupra corpului printre care am gasit si parerea unui doctor dermatolog: 

'   Unul dintre miturile cele mai des vehiculate este acela că tratamentul cu laser poate să provoace cancer. În această privinţă, Sebastian Pop a dat asigurări că nu există acest risc asupra organismului şi a explicat de ce: "Impulsurile nu sunt absorbite decât de pigmeţii de la suprafaţa pielii. Lumina nu trece mai mult de un milimetru-doi milimetri de la suprafaţa pielii".  ' 

Practic, imaginati-va ca epilarea cu ceara smulge firele de par de la radacina iar IPL-ul le distruge prin puterea impulusui de lumina. 

La mine sedintele au decurs in felul urmator: dupa primele doua sedinte parul a inceput sa cada in proportie de 60% iar la a 3-a sedinta a inceput sa creasca iar, nu atat de des ca si in mod normal, dar mai des decat dupa primele doua sedinte, aveam impresia ca va creste iar ca si inainte dupa care, acum dupa cea de-a VI-a sedinta parul a cazut in proportie de 70% si in locurile in care a cazut nu a mai crescut deloc. De exemplu, in zona axilei mai am cam 15% fire de par, acestea sunt rare si cresc mult, mult mai greu. 
Pana la vara cu siguranta nu voi mai avea grija epilatului iar pielea mea va fi fresh in orice moment. 

Ca tot se apropie Valentine's Day, Be Jolly Center s-a gandit la voi.

Asadar, ai 50% REDUCERE la Epilarea Definitiva cu IPL daca mergi impreuna cu partenerul tau. 




 Aflati mai multe pe pagina oficiala de Facebook:


 Programari:

str. Tipografiei, Nr.8
Cluj-Napoca
Tel: 0754 458 985




With love,

Sandra 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Deci pe bune, vreau sa ma mut la Cluj! De ce la noi nu exista asa oferte faine :(??

    ReplyDelete
  2. Mda, sunt sigura ca daca X da asigurari de genul ca nu se face cancer va ajuta foarte mult in caz ca Doamne fereste se face cancer de la aceasta tehnologie de epilat. Nu stiu cine este X, dar am o bănuială ca are si un interes de a-si promova tehnica.
    Fiecare face evident ce alegeri doreste un privinta lui, dar un alt aspect este ca aceasta tehnica de epilare definitiva cum ii zice numele este definitiva doar pe suprafete mici gen mustata, in rest se repeta anual.
    Concluzia ar fi ca se castiga doar timp, dar se plateste in schimb cu un risc foarte mare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ikryss, nu stiu despre care X vorbesti, dar daca este vorba despre acel doctor dermatolog pe care eu l-am mentionat, sa stii ca habar nu am cine e, si nu, nu are niciun interes de a promova nimic. Am luat o simpla parere de pe internet dupa ce am citit zeci de alte pareri venite atat din partea specialistilor cat si a persoanelor care au incercat pe propria piele. Dar daca tot vorbesti despre acel risc foate mare, poti te rog sa ne si explici care e acel risc atat de mare si cum ti-ai dat tu seama? Adica, ai testat pe propria piele? merci!

      Delete
  3. X este evident Sebastian Pop, persoana mentionata de tine.
    Iti dai seama ca nu am testat pe mine si dupa cum am spus fiecare face ce vrea cu viata lui. Mi-am dat cu parerea pentru ca asigurarea lui nu cred ca va consola pe nimeni.
    Foarte interesanta este insa definitia din dex pentru definitiv:
    DEFINITÍV, -Ă, definitivi, -e, adj. (Adesea adverbial) Care nu mai e supus modificărilor, stabilit pentru totdeauna;

    Si faptul ca trebuie in functie de suprafata epilata sa mai revii pentru cate o sedinta din cand in cand o stiu de la persoane care au testat. Deci asa cum "definitiv" nu este definitv de ce ar crede cineva tot ce spune un anumit medic? Traim intr-o perioada de consum, asa am fost educati, fara insa avea nevoie de tot ce se promoveaza.
    Inchei spunand ca au fost atatea lucruri (in special mancare) la care s-au tot dat asigurari de la distinsi domni ca sigur nu faci cancer, sigur te si ajuta si ulterior i l-au schimbat parerile. Un caz este si cu pilule contraceptive de la care unele femei au si murit, dar deja o dau in alt subiect.
    Numai bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. asa e, o dai in alt subiect :)) Ideea e ca daca e sa o luam asa, faci cancer si de la aer. asa ca, eu zic sa ne traim viata si sa ne bucuram de ea ;)

      Delete
  4. Buna Sandra, eu merg la sedinte de epilare cu laser Alexandrite. Recent am facut si eu cea de-a 6-a sedinta si pot sa spun ca sunt foarte multumita. Deci, pentru zona axilei, pentru ca am inceput mai devreme decat celelalte zone, am avut nevoie de 8 sedinte in total. Acum, nu mai cresc fire. Cosmeticiana la care merg eu m-a informat ca oricum va fi nevoie sa fac o sedinta anuala, dupa ce inchei tratamentul, dar eu consider ca merita acel efort. La inceput mergeam o data la 2 luni, acum merg mai rar, in dependenta de cum cresc firele. Firele care au mai ramas sunt mai firave si cresc mult mai greu, de la o sedinta la alta. Am citit si eu foarte multe recenzii pe internet, m-am informat de pe forumuri, bloguri si site-uri. Am prietene care, la fel, imi zic ca nu e bine pentru sanatatea mea si bla bla. Dar sunt de acord cu tine, poti sa faci cancer si de la aer, tinand cont de vremurile in care traim. Mie, epilarea asta, definitiva sau nu, mi-a dat mult mai multa incredere si chiar daca dau o gramada de bani pentru o sedinta, in schimb economisesc timp si nu-mi mai fac probleme din cauza durerii sau a firelor crescute sub piele.
    Fetelor care vor sa incerce le recomand sa mearga mai intai la 1-2 sedinte de epilare a axilei, sa vada rezultatul. Eu asa am facut.
    Numai bine !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.