Super girly Nails | Nail Art Studio by Lore

1 comment




Rasfoind albumul "Nail Art Studio" de pe laptopul meu am gasit fotografii cu  prima manichiura pe care mi-am facut-o la Nail Art Studio by Lore, era candva pe la inceputul anului 2013 si era cu buline. E drept, imi era dor de buline iar unghiile mele asteapta cu nerabdare primavara.

 Movul foarte fin, pastelat, decorat cu buline si dungi perfect trasate, sunt semne clare ca vreau sa fie primavara.




******
hot and cold manicure


Dupa ce Andreea mi-a facut manichiura m-am rasfatat cu o "baie de parafina|" pentru hidratare maxima! 

Manichiura ' HOT & COLD ' este practic o baie de parafina, aceasta se intareste pe maini si apoi stai asa aproximativ 15-20 min cu mainile imbracate cu manusi speciale, ca totul sa aiba un efect cat mai bun. Trebuie sa recunosc ca mainile mele aveau nevoie de asa asta in primul rand din cauza ca ma spal foarte foarte des pe maini dar si frigul de afara, care isi pune amprenta serios asupra pielii sensibile a mainilor noastre. 

Pe langa faptul ca e o adevarata relaxare si simti instantaneu cum pielea absoarbe si se hidrateaza, tratamentul 'HOT & COLD' are efect imediat si pentru cuticulele foarte uscate. Acesta nu afecteaza deloc unghiile si nici culoarea acestora.

A fost cu adevarat un rasfat si astept cu nerabdare sa imi rasfat si picioarele cu o doza de hidratare à la Nail Art Studio by Lore.

Despre Serviciile Nail Art si Promotiile Active puteti afla pe pagina oficiala de Facebook:









 ******

Nail Art Professionals va asteapta la Sala Polivalenta Cluj in perioada 28 februarie - 1 martie 2015 la cea de-a III-a Editie Beauty Forum Cluj. 

Vei avea sansa sa achizitionezi produsele N.A.P (Nail Art Professionals) cu 20% REDUCERE. 

 Nail Art Professionals
 
Str. Călărașilor Nr 77, Târgu Mureș
Telefon: +04 743.937.811
contact@nailartprofessionals.ro

 Beauty Forum Cluj!

Sâmbăta 28.02.2015: 09:30-18:30
Duminică 01.03.2015: 09:30-18:30


Cristiana BUCUR, una dintre specialistele Nail Art Studio by Lore vine la Beauty FORUM Cluj sa vorbeasca despre Protectia Flexibila pe unghia naturala.



With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.