Tratament Special pentru ten | Cosmetica Naturista Camelia Cluj

1 comment





Ajung mai devreme de 12.30 la programarea pentru un tratamentul facial pe care il aveam, asta pentru ca eram nerabdatoare, tenul meu avea mare nevoie de un tratament ca la carte. 
Ma intampina cu bratele deschise si un zambet larg, Camelia, o doamna cum rar intalnesti! Am vazut-o pentru prima data si am fost pentru prima data in cabinetul ei dar aveam impresia ca sunt a nu stiu cata oara. 

Miroase a menta, a lavanda si a ceva delicios... Lumina patrunde pe cele doua geamuri mari, totul e atat de fresh si curat iar muzica relaxanta completeaza perfect atmosfera. Ne-am luat cu povesti despre tenul meu incaptanat, despre produse naturiste dar si despre "piticii" mei de pe creier in ceea ce priveste machiajul si produsele pentru ingrijirea tenului.

Va recunosc, caut de multa vreme un cabinet pentru un tratament facial si iata, l-am gasit si l-am testat- Cosmetica Naturista Camelia

Camelia imi transmite atata energie pozitiva ca nu stau locului, explorez fiecare coltisor din cabinetul ei, ma intreaba daca nu servesc un pahar cu suc sau apa iar eu nerabdatoare, ma gandesc doar la rasfatul ce ma asteapta.



 M-am asezat confortabil pe pat iar Camelia a inceput cu demachierea riguroasa a tenului. Cum ochii mei sunt sensibili, sunt mereu pregatita sa imi lacrimeze sau sa ma usture insa am fost norocoasa, produsele naturiste cu care a lucrat s-au pliat perfect pe tenul meu.
Masajul facial este un vis! Simti vibratia in toti porii si ridurile iti spun adio, cel putin pentru cateva minute cat se efectueaza masajul. 

Eu mi-am facut un tratament facial complet. Tenul meu, dupa cum stiti, este rebel si imi da deseori batai de cap asa ca a avut nevoie de o curatare in profunzime. Camelia a ales produsele special create pentru tipul meu de ten- mix-gras si sensibil. Mi-a extras cu blandete(si zic pe bune, cu blandete) toate impuritatile din pori si mi-a aplicat diverse masti, pe langa peeling-ul enzimatic care miroase de-li-cios!

Mi-a povestit despre mastile create din ingrefiente 100% naturale, despre beneficiile acestora dar si despre produsele pe care ea le prepara din diferite ingredinte culese chiar din gradina proprie. Asa am zburat cu gandul direct la vara, povestindu-mi despre apa de lavanda sau apa de trandafiri si efectele lor miraculoase asupra tenului. 

Produsele pe care ea mi le-a aplicat pe ten miros atat de delicios si arata precum niste gemuri comestibile, nu va mai povestesc despre cat de benefice si revigorante sunt. 

Dupa o ora si jumatate de relaxare si tratament, nu-mi mai venea sa plec. Ma asteptam ca tenul meu sa fie iritat, asta pentru ca e sensibil dar spre surprinderea mea, nu a fost asa. S-a curatat foarte frumos si s-a calmat mai repede decat ma asteptam.

M-am reprogramat peste doua saptamani la acelasi Tratament Facial Special facut de mainile pricepute ale Cameliei. Va recomand cu drag sa incercati si voi tratamentele faciale cu produse naturiste, cu singura va vor surprinde!

Multumesc Camelia pentru doza de buna dispozitie cu care am plecat de la tine dar mai ales pentru tratamentul aparte de care m-am bucurat!

 Aflati mai multe informatii pe pagina ei de Facebook:


 Programari:

 0723 280895 (orange) , 0364 108375
 Str. Cezar Baltag nr.1, 400686 Cluj-Napoca






 La iesire, Camelia zambea cu ochii si mi-a spus mandra, ca acestea sunt doua dintre tablourile pictate de fiica ei. Sunt superbe si dau un plus de culoare si energie pozitiva spatiului de la intrare.




With love,

Sandra







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. E frumos sa lucrezi cu produse naturiste, dar mai ales este de incredere. Ar trebui sa ne facem mai des astfel de cadouri!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.