Red Devil Cat Ear Cap & The Bridal WORKSHOP in Cluj

5 comments





 Outfit: 

Hat// HERE
Jacket// similar HERE
Shirt// Zara
Pants//Zara
Shoes//Zara



 Vrei sa te protejezi de frig dar nu-ti plac caciulile? Ai o zi in care parul tau o ia razna si nu sta in niciun fel?Am salvat ambele situatii alegand palaria rosie de pe Choies.com cu un design super dragut.O am si in varianta pe negru dar cea pe rosu m-a cucerit.

E timpul pentru tinute black&white, all black sau in orice caz. monocrome. Aceasta este una dintre ele, si-mi place mult!





******
The Bridal WORKSHOP

Incepe nebunia, sezonul nuntilor! Esti pe ultima suta de metri cu alegerea florilor pentru amenajarea salii, nu stii exact ce accesorii sa alegi pentru rochia ta dar nici cum sa faci ca ziua sa aiba cel putin 30 de ore pentru a reusi sa le pui toate cap la cap.

Ei bine, specialisti in domeniu iti raspund la toate aceste intrebari si te ajuta sa iti faci un plan pentru ca totul sa iasa ca la carte :)

High Heels Events vă invită pe data de 21.02.15 de la ora 15:30 la cladirea Casinoului din Parcul Central din Cluj-Napoca, la “The Bridal Workshop” ediţia a 2-a, un eveniment dedicat celor mai frumoase momente din viaţa unei femei încapsulate în: the dream wedding.

Invitaţii vor avea posibilitatea să deguste monstrele de “wedding menu” sau specialităţi alese, să consulte oferte şi să înveţe cum să îşi organizeze lista de task-uri până în ziua zero.
 
Dincolo de sesiunile de workshop interactive vom avea un program special conceput şi momente alese pe strâncană pentru a recrea vibraţiile unei nunţi complete:
-Recital Quartet Nuages;
-Demonstraţie de dansul mirilor pe “fundal” de fum greu şi artificii interioare;
-Demonstraţii live de hairstyle şi makeup;
-Recital de harpa Emma Raţiu;
Locurile sunt limitate, biletele se pot achiziţiona în avans de la Demetra Boutique, Bulevardul Eroilor, nr. 14. şi de la Candy Box, str. Daicoviciu, nr. 8, zona P-ţa Muzeului.
Preţul unui bilet este de 20 de lei (include: acces la workshop, degustare de vinuri oferit de Casa de Vinuri Cotnari, degustare de prajituri si dulciuri oferit de Candy Box, degustare de cocktail-uri oferit de Colors Cocktail Bar si multe premii la tombola)..

Nr info& rezervări : 0743-680195, 0752-893217



With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Ce draguta e caciulita! <3 Foarte jucausa <3

    www.juliahasch.com

    ReplyDelete
  2. E foarte cute palaria, imi place ca ai ales o culoare tare, scoate din anonimat tinuta :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Ce draguta e palariaaaa, vreau si eu. Clar am pus-o deja in wishlist.

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
  4. Intr-adevar, caciula eclipseaza intreaga tinuta :). Cu toate astea am remarcat si linia pantalonilor care e foarte frumoasa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.