THE WOMAN - Conferinta de Business Feminin - Editia a IV-a

2 comments




 Soarele care isi face simtita prezenta tot mai des in ultima vreme, anunta timid venirea primaverii care aduce cu ea unele dintre cele mai frumoase Evenimente si Conferinte care eu loc la Cluj in fiecare an.
Una dintre Conferintele la care nu lipsesc in niciun an este THE WOMAN - Conferinta de Business Feminin care anul acesta a ajuns la cea de-a IV-a Editie. 

Ca si in fiecare an, Conferinta reuneste nume cunoscute din randul femeilor de succes, doamne care au reusit intr-o lume a barbatilor, cum ii spun multe dintre noi.  O zi intreaga inconjurata de povesti de succes, de idei si sfaturi atat pentru cele aflate la inceput de drum cat si pentru femeile care au deja un business.

  De-a lungul celor 3 editii, conferinta a devenit sursa de inspiratie pentru un numar foarte mare de femei antreprenoare, care detin o cariera in top managementul diferitelor companii din Romania, femei care si-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la inceput de drum si isi doresc sa isi dezvolte o cariera performanta. Acestea au avut parte in cadrul evenimentului de workshopuri interesante, dar mai ales de speakeri care au venit in fata lor cu povesti de succes, povesti interesante despre cum poti reusi ca femeie in domeniul afacerilor, dar si in viata.

Personal, privesc aceasta Conferinta ca si o lectie de viata, imi ofera o doza serioasa de curaj si motivatie dar si  impulsul de a continua ceea ce am inceput cu incredere si mai ales, motivatia de a face lucrurile mai bine decat ieri. 


Patrizia Paglieri este figura feminina din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumita si “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care si-a transformat pasiunea in meserie. S-a nascut in Bahamas, a copilarit in Val D’Aosta, apoi in adolescenta s-a mutat in San Remo.
In Romania s-a mutat in anul 1993, impreuna cu parintii, dupa ce tatalui sau i s-a oferit o oportunitate de afaceri. Cativa ani mai tarziu, in 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie in Buftea care, in scurt timp, s-a transformat in locul preferat al personalitatilor din diverse domenii din Romania.
Doamna Master Chef este obisnuita din Italia cu vedetele. Pe cand lucra la restaurantul din San Remo i-au trecut pragul vedete ca Giani Morandi, Joe Cocker, Giani Belo, Andy Garcia, regretatul Luciano Pavarotti, Donald Sutherland, Armand Assante si chiar si Liza Minelli.



De mai bine de trei ani,  Cornelia Nicolae detine functia de country manager al Stefanel, dupa ce anterior a fost director regional de vanzari în cadrul aceleiasi companii. In cadrul The Woman, Cornelia va va impartasi povestea sa, insa va va raspunde si la intrebari pentru a afla cum puteti avea succes in afaceri ca femeie.



Compania AVON sustine The Woman de trei editii, iar anul acesta, in fata participantelor la conferinta va fi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova. Cu 15 ani de experienta in marketing, Raluca Kișescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, in Romania. In cei 9 ani de cand coordoneaza tot ceea ce inseamna activarea de brand pentru Avon, Raluca si-a pus amprenta pe multe dintre cele mai indraznete proiecte din Romania, multe in zona de advertising neconventional. In 2009, a fost desemnata de revista Business Woman “Marketerul Anului”.



******
Pentru ca imi doresc sa ne vedem intr-un numar cat mai mare si sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi, va invit sa va bucurati de 20% REDUCERE la achizitionarea biletului pentru Conferinta de Business Feminin folosind codul TWSB20

Va puteti inscrie direct - AICI

******


The Woman are loc in data de 6 Martie 2015 la Grand HOTEL Italia, Cluj-Napoca.

Programul Conferintei il puteti viziona - AICI

Pentru mai multe informatii puteti accesa si pagina oficiala de Facebook - The Woman

Felicitarile merg catre intreaga Echipa Libero Events care au grija ca in fiecare an 
The WOMAN- Conferinta de Business Feminin sa iasa ca la carte!






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Very nice article, just what I needed.

    ReplyDelete
  2. Appreciation to my father who informed me regarding this web
    site, this website is in fact amazing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.