Impresii despre antrenamentele EMS la Bodytec GYM Studio Cluj

1 comment




Hello people! Cred ca erati tare curiosi cum se desfasoara mai exact antrenamentele EMS si mai ales care sunt efectele lor asupra intregului corp. Daca slabim sau nu, daca creste masa musculara, cat de tare remodeleaza corpul sau ce simti mai exact, sunt doar cateva dintre intrebarile pe care multe dintre voi mi le-ati pus. 

Am ales antrenamentul EMS de doua ori pe saptamana iar in restul zilelor merg la sala si sunt super multumita de rezultate. Este recomandat de maximum doua ori pe saptamana pentru rezultate maxime insa chiar daca alegeti o sedinta pe saptamana aceasta echivaleaza cu cateva ore bune petrecute la sala. 
Rezultatele au inceput sa apara dupa primele 3 sedinte, musculatura e mai tonifiata iar masuratoarea cu centimentrul m-a facut sa zambesc. Eu beau foarte multa apa, am mereu cu mine sticla cu apa ceea ce va indemn si pe voi sa faceti. Daca aveti grija la alimentatie si va tineti serios de treaba rezultatele va vor surprinde.

Antrenamentul EMS este unul care te solicita mai tare decat iti imaginezi. Dupa primele sedinte vei pleca acasa cu febra musculara si stoarsa de energie, asta pentru ca vei vedea, lucrezi la capacitate maxima toti muschii.De fiecare data esti doar tu si antrenoarea care personalizeaza antrenamentele in functie de evolutia fiecaruia dintre noi. Treptat, incepi sa lucrezi pe stepper, cu greutati si sa faci exercitii TRX, care stim cu totii cat de eficiente sunt.


De ce ai nevoie pentru antrenament:

  • Pantofi sport confortabili
  • echipamentul format din tricou si pantaloni il vei primi acolo, exact marimea ta, deoarece este unul dintr-un material special peste care vei imbraca costumul MIHA BODYTEC.
  • ai nevoie de un prosop pentru dus sau daca il uiti, nu-ti face griji, vei primi unul la inceputul antrenamentului
  • multa, multa energie!
  • inainte de antrenament iti recomand sa bei apa,cat de multa :)
PROGRAMARI:

Buna Ziua, Str.Marin Preda nr. 2-8
Cluj-Napoca
Tel: 0757 259 609

Aflati mai multe pe pagina oficiala de Facebook:




 Bodytec Gym Studio da startul la CONCURS!

Avand in vedere ca se apropie luna lui Martisor, puteti castiga un abonament lunar de (4 sedinte) la cel mai modern studio EMS din Cluj-Napoca.

Pentru înscrierea în concurs, trebuie să urmați 3 pași simpli:
1. Like la pagina noastră https://www.facebook.com/bodytecgymstudio
2. Distribuie/Share PUBLIC concursului
3. Comentariu/Comment la fotografia concursului cu textul “LIKE" pentru validare.

Perioada de desfasurare a consursului este: 15 - 28 februarie 2015

Câștigătorul va fi ales, aleatoriu, cu ajutorul site-ului www.random.org, în data de 1 martie 2015.
Succes tuturor!


Va puteti inscrie - AICI



With love,

Sandra 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Am inceput si eu. E dureroooos :)))) Doamne, m-am asteptat la ceva mai usor, banuiesc, astfel incat am avut un soc dupa primul antrenament dar acum sunt o si de fiecare data abia il astept pe urmatorul :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.