Cizmele peste genunchi si Rochia neagra

12 comments




Outfit:

Headband// HERE 
Cardigan// HERE 
Dress// HERE 
Boots//HERE



 Imi era dor de parul meu drept, asa ca l-am intins si am ramas surprinsa de cat de lung este. Sunt in proces de vopsire pentru ca vreau sa ajung la culoarea mea naturala, care e cea de la radacina, practic urmatoarea vopsire sper sa ma aduca la culoarea mea :) Chiar sunt curioasa cate dintre voi aveti parul natural, nevopsit?

Daca tot mi-am indreptat paul, "l-am accesorizat" cu cel mai cool accesoriu care s-a alaturat in cutia mea de bijuterii. Costa doar 7 lei si l-am cumparat de AICI.
Cizmele peste genunchi sunt nelipsite din garderoba mai ales in sezonul rece. De data aceasta am ales o pereche foarte comode si una dintre piesele pe care orice femeie trebuie sa o aiba o garderoba - rochia neagra.








With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Pozele nr. 1 si 5 sunt preferatele mele!!!!You look like a Princess!!!Perfect de acord cu little black dress!It's a must in every woman wardrobe!
    Good day and wonderful weekend!

    ReplyDelete
  2. you look so beautiful
    amazing head piece
    perfect and feminine outfit

    ReplyDelete
  3. Ca tot erai curioasa, am reusit sa nu-mi vopsesc parul niciodata, am o culoare naturala de blond care s-a mai inchis cu trecerea anilor... si au trecut ceva :) Tentativele de a-l mai deschide au ramas doar la nivelul de dorinte.
    Ti-am descoperit blogul de curand, felicitari pentru el, il urmaresc cu drag!

    ReplyDelete
  4. Tinuta asta e preferata mea! Just wow! :)

    ReplyDelete
  5. Natural hair here :) imi place mult rochita, e tare chic! Pup

    ReplyDelete
  6. Foarte cool headpiece-u si dat fluffy oversized cadri, love it! Cat despre par, hmmm, primele doua suvite le-am capatat pe la 11 ani impreuna cu my bestie, intr-un experiment al mamei sale proaspat intoarsa de la coafor si de atunci, pana acum vreun an, suvitele blonde sunt un must de minim 2 ori pe an. Insa in ultimul an, m-am hotarat sa imi las radacinile sa creasca pentru a-mi pierde usor suvitele intr-un ombre natural. Te pup,

    Mada from http://styleisfresh.com/

    ReplyDelete
  7. Hei, sandra! Te prinde bine accesoriul acela cu perlute:) Eu am parul natural si sunt mandra ca am reusit sa il pastrez asa, am rezistat catorva tentatii. Am avut un ombre anul trecut, dar aproape nu se mai vede, deci am revenit la starea lui naturala. Pupici si astept sa actualizezi shop my closet :*

    ReplyDelete
  8. Frumoasa si finuta! Te urmaresc cu mare drag pt ca esti o tipa modesta Si imi place stilul tau...:)

    ReplyDelete
  9. Love the lace dress! You styled it perfectly with the long cardigan and the over the knees boots!


    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. esti foarte dragutza Sandra....ai un stil aparte....hainele sunt deosebite si stii cum sa le combini si asortezi cel mai bine...imi place blogul tau si -l urmaresc cu interes...vi-a-vis de par natural parerea mea este ca daca l-ai vobsit,l-am vobsit ani la rand acuma degeaba vrem naturalete ca nu va mai fii deloc la fel.....asa vad eu lucrurile....dar nu treb sa fie o regula...dar sa ai si rabdare sa lasi natursl si sa nu-l mai vopsesti deloc....te pup

    ReplyDelete
  11. superba tinuta !

    www.simofever.com

    ReplyDelete
  12. Si eu am parul natural si chiar brunet,toata lumea ma intreba daca e asa sau il vopsesc,chiar si la salon mi se intampla,deci mai exista cazuri :)) imi place tinuta,foarte lejera si asa cozy..nice pics :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.