Fantasy CHROME nails | Nail Art Studio by Lore

2 comments







 Fantasy Chrome Nails 

Un mix de nuante cromate cu detalii geometrice e una dintre manichiurile care poate concura cu brio in categoria celor metalizate, precum Minx-ul, Dashing Diva sau Tips-urile metalice. Diferenta este ca aceasta e o manichiura handmade 100%  realizata cu multa maiestrie de catre Lore. A fost distractiv, pe buna dreptate, procesul de "colorare" iar rezultatul-STRALUCITOR-odata cu scoaterea primei maini din lampa. 

Partea interesanta la o manichiura de genul acesta este ca puteti alege voi culorile care doriti sa fie mixate, fie ele doua,trei sau cinci. Efectul va fi oricum spectaculos.

 Da sau Ba pentru manichiura cu efect metalic?


 ******


 NAIL ART DELUXE MANICURE

"Acest serviciu vă oferă o exfoliere a celulelor moarte de pe suprafața pieloo cu ajutorul unui scrub, reînnoirea aspectului pielii datorită pastilelor efecvescente, hidratarea cuticulelor și îndepărtarea lor în caz de nevoie, pilirea unghiei, si nu în ultimul rând hidratarea și masarea mâinilor pentru o relaxare maximă."





*****


 NAIL ART DELUXE PEDICURE

"Pregătirea picioarelor pentru răsfaț se face printr-o baie cu săpun dezinfectant. După curațarea tâlpii, se realizează exfolierea celulelor moarte de pe suprafața pielii și se aplică o mască pentru o hidratare intensă. Adevarata relaxare consta în masajul cu o cremă care completează hidratarea picioarelor."


 Pedichiura noastra trebuie sa arate mereu impecabil, indiferent de sezon, indiferent daca purtam ghete, pantofi sau sandale. 
De data aceasta am ales MARSALA- Culoarea anului 2015, pentru unghiile de la picioare. Dupa un masaj ca la carte si hidratare cu produsele din Gama Nail Art Deluxe Pedicure picioarele mele sunt pregatite pentru... sandale? Sau poate orele de sport de la sala.




 Despre PROMOTII si NOUTATI puteti afla pe pagina oficiala de Facebook


Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
programari la tel: 0757-671.144
0264-410.333


 With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.