Rochia alba | Tinuta perfecta pentru vacanta

4 comments




Outfit:

Dress/ HERE



 Dupa aproape doua ore de zbor am aterizat in KOS, destinatia de vacanta din acest an, dupa patru ani ne-am intors pe insula unde muntele intalneste marea, unde soarele arde cat e ziua de lunga iar bicicletele si scuterele sunt cel mai intalnit mijloc de transport. Despre Insula KOS am sa va povestesc intr-o postare speciala.

Desi termometrele arata 24 de grade afara se simt lejer peste 30 asa ca este imposibil sa porti bluze sau jeansi. Tinutele lejere, sandale, pantaloni scurti si rochii vaporoase sunt cateva dintre piesele vestimentare care trebuie sa va umple bagajul atunci cand alegeti ca destinatie de vacanta Insula KOS.

Rochia alba cu maneci decupate a fost una dintre tinutele perfecte pentru o zi torida. O gasiti redusa la doar 15.99 $ - AICI

Ne auzim curand!

Hugs & Kisses









******

Toamna isi intra in gratii asa ca se aproapie petrecerea de HALLOWEEN. Cei de la CHOIES s-au gandit la noi si ne-au pregatit o super promotie.

Incepand de astazi - 9 septembrie, timp de 7 zile, puteti achizitiona aceasta bluza cool la numai 19.99$ redusa de la 35.99 $

Click & SHOP --- HERE


















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Imi place tinuta! Iti vine foarte bine :*

    ReplyDelete
  2. Superba rochita, diafana si feminina!! Vacanta placuta!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete
  3. Ai un stil foarte curat, imi place mult.
    Will be following you from now on :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.