Dupa trei sedinte de epilare definitiva cu IPL la Be Jolly Center | Cluj

Leave a Comment

   A trecut o vreme de cand nu am mai povestit despre epilarea definitiva cu IPL pe care eu am inceput-o la Be Jolly Center in urma cu cateva saptamani bune.  A trecut si vara, a trecut si vacanta insa procesul de epilare isi continua drumul firesc spre rezultatul final, mult asteptat.  

Va spuneam ca pe perioada procesului de epilare este de preferat sa nu ne expunem zona/zonele tratate la soare sau solar. Ei bine, dupa cum stiti eu am fost in vacanta, la mare, la soare  si ghiciti ce?  Am stat la plaja, m-am balacit si m-am bronzat.  Nu s-a intamplat nimic! Este adevarat ca nu este indicat sa ne expunem la soare dar vreau sa va spun ca eu am folosit crema cu factor mare de protectie, am aplicat-o regulat pe zonele expuse si totul a fost sub control.Nu s-a intamplat sa am arsuri, nu mi s-a pigmentat pielea iar parul nedorit e tot mai putin :)


Cum vara si-a luat adio si nu ne mai expunem la soare, toamna/ iarna/ primavara sunt anotimpurile ideale pentru a incepe sedintele de epilare definitiva cu IPL. 



Dupa 3 sedinte de epilare definitiva cu IPL ...

Zonele tratate incep sa fie din ce in ce mai fine, parul a cazut in proportie de 60 % iar cel care inca a mai ramas creste mult mai lent. 

De cate sedinte avem nevoie?

Numarul sedintelor nu este unul prestabilit. 
Acesta variaza in functie de :
  • culoarea pielii;
  • culoarea părului;
  • adâncimea rădăcinii;
  • zona tratată;
  • sexul și vârsta clientului;
  • statusul hormonal

Asadar, numarul sedintelor de care avem nevoie poate varia intre 6 -12 sedinte insa acest numar nu este unul exact, el variaza de la persoana la persoana. 


 Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate
  • Respectați intervalul recomandat de specialistul IPL!
  • Nu vă smulgeți firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care crește între ședințe, puteți folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar!
  • Nu vă expuneți la soare 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament. Personal am incercat sa nu ma expun deloc, desi zonele tratate nu sunt expuse in mod normal. Daca doriti totusi sa va expuneti, incercati sa prelungiti perioada la o saptamana.



Urmeaza sa imi fac programare pentru a patra sedinta de epilare definitiva cu IPL la Be jolly Center si sunt nerabdatoare. Asta pentru ca ma indrept spre rezultatul dorit si mai ales, pentru ca specialistii Be Jolly lucreaza cu aparate performante care atenueaza considerabil durerea din timpul sedintelor, astfel ca procedura este gata cat ai spune : EPILARE! :) 



PROGRMARI:

Str. Tipografiei, nr.8 , Cluj-Napoca 
tel : 0754.458.985





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.