Milan Fashion Week Spring 2015// DAY 2

12 comments




 Outfit:

 Feather collar // HERE
Shirt // Object
Leather pants // vintage
Sandals // Zara (old)
Sunglasses // Vogue 
Clutch // HERE



Max Mara, Emporio Armani, Fendi, Just Cavalli, Dsquared2, Prada sau Moschino sunt doar cateva dintre show-urile care au avut loc in cea de-a doua zi la Milan Fashion Week, unde si-au prezentat colectiile Spring-Summer 2015. 

 Am asteptat cu nerabdare sa sune alarma ceasului, urma o zi plina inconjurata de bloggeri si fotografi celebrii, nume importante in lume modei, o zi despre care as putea sa va povestesc mult. Strazile frumosului Milano erau pline ochi de lume, locatiile diferite pentru fiecare show iti lasau prea putin timp pentru a savura o cafea pe una dintre terasele din apropiere dar suficient pentru a alege o noua tinuta pentru urmatorul show. 

In cea de-a doua zi de #mfw am purtat trei tinute diferite iar despre doua dintre ele va vorbesc chiar acum. 

Am ales tinute alb-negru condimentate cu diferite accesorii si detalii glam. Pantalonii vintage cu talie inalta, din piele naturala, au venit in contrast cu camasa boyfriend alba si mai ales , cu gulerul din pene. 




******

ARCO DELLA PACE 


Just Cavalli   a ales ca locatie pentru show Arco Della Pace, una dintre cele mai frumoase locatii in care am ajuns.

 Picioarele mele "urlau" dupa o pereche de pantofi fara toc asa ca de data aceasta botinele din piele naturala cu strasuri aplicate au fost alegerea perfecta. Sacoul negru cu linii masculine si camasa alba au dat o nota eleganta tinutei, iar pantalonii scurti din piele, palaria si rujul rosu au indulcit contrastul alb-negru.

Despre colectiile prezentate in cadrul Milan Fashion Week Spring 2015 dar si despre restul tinutelor pe care le-am purtat, am sa va vorbesc in articolele viitoare.



 Outfit:

 Blazer // Zara
Shirt // BSB Jeans 
Short // Vero Moda 
Boots // similar HERE 
Sunglasses // Vogue 






 Care dintre cele doua tinute este preferata voastra?




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Mi se pare de-a dreptul "haios" sa scrii/scrieti articole despre MFW cand de fapt nu ati fost acolo, nu ati participat la niciun show, ci ati fost total pe langa....iar referitor la tinute si la intrebarea ta..niciuna nu este preferata mea, cred ca puteai mai mult de cat atat! Dupa parerea mea, nu te poti prezenta la un asemenea eveniment, fie si inafara show-urilor, cu produse de pe site-uri gen Romwe, Sheinside, etc....daca tot de duci acolo drept "blogger"-ita de fashion, trebuie sa te imbraci ca atare, uitati-va un pic la bloggerii din afara si luati exemplu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Anonimule, nu cred ca am scris nicaieri ca am participat la vreun show si nici nu m-am laudat cu asta. Cat despre afirmatia ta " ati fost total pe langa " , nu stiu pe ce "inalte studii" in domeniu se bazeaza dar nici nu sunt curioasa. Tinand cont ca acesta este un blog personal am decis sa impartasesc cu cititorii experienta mea iar daca tie nu iti face placere sa urmaresti ceea ce postez, desi vad ca esti la curent cu tot ce se intampla, nu te forteaza nimeni sa tastezi adresa blogului :) Cat despre tinute, alti bloggeri si mai stiu eu ce, te asigur ca nici ei nu fost fost cunoscuti din prima, a doua sau a treia zi de cand si-au deschis un blog. Consider ca este un pas important faptul ca am fost acolo si cel putin am avut ocazia sa vad live bloggerii aceia despre care tu imi spui :)

      Delete
    2. Si ce ca nu a participat la show-uri? Postarile Sandrei sunt superbe si sper ca data viitoare sa ne poata da detalii din primul rand de la Chanel, insa asta nu se va intampla daca sta in spatele unei tastaturi acasa si comenteaza aiurea cum fac unii.
      Mult succes Sandra!

      Delete
  2. Ce-mi place gulerul ala de pene..e absolut superb :) asa ca da, prima e tinuta mea preferata!
    Dar amandoua imi plac. Si-mi place ca ai ales si pantofi josi ... pana la urma trebuie sa ne gandim si la confort :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Prima tinuta, gulerul e de efect...vroiam totusi sa te intreb in ce consta " faptul ca ati fost acolo" tu si ioana ma refer.cred ca Ar fi bine venit un post in care sa ne spui cum si de la cine ati primit invitatia, sau daca pur si simplu ati ales voi sa mergeti acolo si ce ati facut concret acolo?te urmaresc si pe tine si pe ioana, dar tre sa precisez ca de data asta tinutele tale au fost mult mai inspirate Decat ale ioanei

    ReplyDelete
  4. Faptul ca ai stil nu are legatura cu brandul pieselor vestimentare pe care le porti sau pretul acestora. E vorba de imaginea pe care o compui si atitudinea pe care o transmiti- asta pentru anonimul de mai sus
    Mie imi plac mult pantalonii de piele in combinatie cu gulerul si sandalele, dar cred ca as fi schimbat camasa cu una scurta, pana in talie, sau poate un pulover tot asa scurt. Sunt curioasa sa vad si restul tinutelor

    ReplyDelete
  5. Sincer vorbind imi place a doua tinuta. Poate si pentru faptul ca pe asta as putea sa o port si eu

    ReplyDelete
  6. Sandra, esti the best. si imi plac tinutele tale. Succes pe mai departe, sweety. E mai bine sa incerci sa faci ceva decat sa ii critici pe altii stand pe un scaun.

    Kisses

    ReplyDelete
  7. Prima tinuta imi place mai mult, iar la a doua ador botinele...m-am indragostit de ele :) Ma bucur foarte mult pentru voi ca ati fost acolo si v-ati simtit bine . Lumea e rautacioasa si invidioasa...din pacate , nu mai baga in seama asemenea persoane ca nu are rost . Te pup Sandra , esti o frumoasa (Ana )

    ReplyDelete
  8. Hello ladies, va multumesc pentru sustinere! Va imbratisez <3 with love, Sandra

    ReplyDelete
  9. Gulerul ala e foarte smecher si nu as fi zis ca e de pe Romwe :P.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.