BAG Expo la Iulius Mall Cluj si Tinuta Alb-Negru

2 comments




Outfit:

Shirt // Object 
Harness // HERE
Jeans // HERE
Shoes // ZARA
Cat ears headband // HERE
Bag/ BAG EXPO- Targul de Genti la Iulius Mall Cluj

*Faceti click pe HERE pentru a afla de unde sunt produsele 



 Despre genti si pantofi am avea ce sa vorbim zile intregi. Niciodata nu avem suficiente, niciodata nu mai avem una ca si cea pe care o vedem in vitrina unui magazin sau o avem in mana stand pe ganduri daca sa o cumparam sau nu. 

BAG EXPO - Targ de Genti, suna atat de bine incat ieri nu m-am putut abtine si am dat o fuga pana la Iulius Mall Cluj pentru a afla despre ce este vorba.

Am ales o pereche de jeansi skinny negri, cu aspect uzat, o camasa boyfriend alba iar piesa de rezistenta a tinutei a fost hamul din piele. Il gasiti la un super pret si cu transport GRATUIT - AICI

Daca tot vorbim despre genti, geanta tip rucsac este noua achizitie si a fost love at first sight. Am gasit-o ieri la BAG EXPO- Targul de Genti de la Iulius Mall Cluj si a costat DOAR 89 LEI  ...  dar haideti sa va spun cate ceva despre targ, in randurile de mai jos.








******



 " Bag Expo este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, pentru absolut toate gusturile.

Timp de cinci zile, clienţii Iulius Mall Cluj vor putea alege din peste 4000 de modele de genţi şi accesorii din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Vor fi articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. 

La Bag Expo este prezentată şi o selecţie de accesorii, genţi şi portofelele  din piele de piton, realizate manual, adevărate piese de colecţie. 

Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo, acestea fiind realizate în România, Italia, Franța, Germania, Ucraina, India sau Polonia. "

Asadar. genti de toate felurile, culorile si dimensiunile, cu print-uri si texturi diferite, evident ca nu am putut pleca acasa cu mana goala si asta pentru ca preturile sunt cu adevarat ademenitoare. Acestea incep de la 30 lei si pot ajunge pana la 400 lei pentru gentile mai pretentioase.

Targul se desfasoara in perioada 24 - 28 septembrie la parterul Iulius Mall Cluj. 

Mai multe informatii despre Targ aflati pe pagina de Facebook - Iulius Mall Cluj  si AICI









 Si inca o minunatie si-a facut loc in dressing-ul meu, ca deh , fix asa nu mai aveam :))



Daca dati o fuga si voi la Targ sunt curioasa ce va gasiti,  tag on Facebook :)

Hugs & Kisses ,

Sandra









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Camasa boyfriend accesorizata astfel incat sa obtii o tinuta chic... hmm, imi place! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.