Locul preferat din Romania este ...

10 comments





 Drumul spre mare, vacanta si relaxare mi-a facut o surpriza mai mare decat ma asteptam. Pana nu demult, locul meu preferat din Romania era Castelul Peles, loc in care ma intorc de cate ori am ocazia si de fiecare data sunt la fel de fascinata si indragostita. Imi doream demult sa ajung pe Transfagarasan, la Balea Lac, sa admir Cascada din telecabina si sa simt ca prind aripi, ca pot sa ating norii. Si chiar asa a fost, ba mult mult decat imi imaginam eu, si pot sa spun: Romania, te iubesc!

Va declar ca Traseul pe Transfagarasan este acum locul meu preferat din Romania! Pentru cateva ore am inspirat aerul taios de munte, am repetat WOW! mai des decat ma asteptam si m-am indragostit. Este absolut fantastic. Dupa ce am admirat peisajul feeric din Telecabina care trece pe deasupra Cascadei, am simtit adrenalina traversand muntii cu masina. De vis! 

Iar acum va transmit "imbratisari fierbinti" :)) din Insula Kos, destinatia de vacanta din acest an. Va pregatesc postari cu si despre Kos ... Pana atunci, am fugit la plaja! 










Care este locul vostru preferat din Romania?







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Ce frumos! Vacanță plăcută în continuare, Sandra!
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Oh, la inaltime, frumos! Trebuie sa recunosc ca si mie imi place in varful muntelui, tot pe Transfagarasan, dupa cum cel mai inspaimantator loc din tara mi se pare fratele acestuia, Transalpina. Bine, din cauza experientelor trecute de acolo. Si la fel, imi place si mie foarte mult Castelul Peles.

    ReplyDelete
  3. The location is absolutely wonderful!
    Xx
    Rhea
    www.fuss.co.in

    ReplyDelete
  4. E frumos pe Transfagarasan, dar anul acesta am ajuns pe Transalpina si e mult mai spectaculos. Mai ales daca prinzi ceata :)

    ReplyDelete
  5. si eu am fost super fascinata de transfagarasan. este intr-adevar spectaculoasa! sa stii ca o sa iti preiau ideea postarii si o s-o transform in tag. Este o idee super interesanta si acum m-ai pus si pe mine pe ganduri...care naiba este locul meu preferat din romania?

    ReplyDelete
  6. Distractie placuta! pozele sunt superbe ;) kisses

    ReplyDelete
  7. N-am fost pe Transfagarasan, sper sa ajung la anu', pana atunci pot spune ca Transalpina e locul meu preferat :)

    ReplyDelete
  8. Este si locul meu preferat. Am fost de 6-7 ori acolo:))

    ReplyDelete
  9. Imi place Transfăgărășanul insa as vrea sa vad si Transalpina pentru ca am înțeles ca si acolo este frumos

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.