Weekend perfect la Feeric Fashion Days Alba Iulia

6 comments



Dupa o zi de sambata plina si energizanta la Fashionality - Exercitii de Stil , spre seara m-am indreptat spre Alba Iulia unde weekend-ul acesta are loc Feeric Fashion Days. Se insera si eu eram pe drum, imi era somn dar simteam un entuziasm care ma energiza si eram nerabdatoare sa ajung la Gala Feeric.

Gasesc rapid pe GPS adresa Vilei Apulum****  unde aveam sa imi petrec weekend-ul. Urc grabita in camera, sta sa inceapa Gala iar eu doar ce mi-am aruncat poseta pe pat si mi-am deschis o apa plata. Pentru cinci minute stau intinsa pe patul imens cu lenjerie imaculata, cu geamul larg deschis si cu lumina difuza care evidentia tapetul.  E locul ideal pentru a-ti petrece un weekend perfect in Alba Iulia iar orasul e absolut de vis. 

Mai multe poze si info gasiti si pe pagina oficiala de facebook - Vila APULUM



Dragoste la prima vedere - vorbesc despre poseta din piele Kurtmann






******

Eram pe ganduri daca sa aleg o pereche de sandale cu toc sau pantofi oxford pentru Gala Feeric care a avut loc la Poarta a III-a a Cetatii Alba Carolina, dar am ramas la o tinuta confortabila, fara tocuri.


-->

Prima zi a Feeric Fashion Days Alba Iulia a fost un succes total. Mii de persoane au venit în superba cetate Alba Carolina pentru a vedea un spectacol de modă cum nu au mai văzut. În fața Muzeului Unirii, Claudia Castrase, designer originar din Alba Iulia, a prezentat o minunată colecție de inspirație japoneză, aplaudată îndelung de sutele de spectatori ce au privit spectacolul chiar și în picioare. „Sunt la mine acasă, e foarte frumos, e foarte relaxant. Totul a fost foarte bine pus la punct, la timp, a fost foarte bine. Inspirația colecției vine din costumul tradițional japonez, în special gheișele. Asta mă inspiră de foarte mult timp și am interpretat costumul într-o manieră foarte potrivită pentru a fi purtată. E o colecție de croazieră, o văd pe plajă, la mare, deasupra unui costum de baie”, spunea Claudia Castrase la finalul prezentării propriei colecții. 

 
-->
Prezentările au continuat pe pasarela montată în fața Porții III a cetății, în prima seară a Galei Feeric. Sute de tineri s-au adunat în fața obeliscului pentru concertul lui Ștefan Stan apoi au întors privirile spre catwalk-ul pe care au fost prezentate 5 colecții diferite. Dana Săvuică a introdus în scenă, rând pe rând, colecțiile semnate de Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Bărar, All for Art, Giuka și Evgheni Hudorojcov, intercalate de momente artistice, show de balet sau mini-concerte ale Magic Cvartet. „M-am simțit extraordinar de bine. Uite ce loc minunat au ales organizatorii pentru Feeric Fashion Days. Aici e ceva ... wow, mă aștept ca pe una din ușile acestea să iasă regele, regina, să se audă trompetele. Colecțiile mi-au plăcut nespus de mult. Mi-a plăcut că s-a introdus și o colecție pentru anul viitor, toamnă-iarnă 2015, așa cum se întâmplă și la săptămânile modei internaționale. Încet, încet o să ajungem și noi acolo”, spune Dana Săvuică, prezentatorul Galei Feeric. „Acum câțiva ani am venit aici și am văzut acest loc minunat și am spus că ar fi foarte frumos să organizăm o gală aici, la Poarta a III-a. Am avut niște designeri cu creații extraordinare, au arătat superb în adierea vântului. Mulțumim mult de tot Primăriei din Alba Iulia că au avut încredere în acest proiect și ne-au permis să organizăm acest eveniment aici. Am emoții pentru mâine, mai avem o zi cu o prezentare individuală la poarta a IV-a și o nouă seară de gală, unde îi așteptăm pe toți albaiulienii care doresc să vadă acest eveniment unic în cetate”, spune Mitichi, producătorul Feeric Fashion Days.



-->
Ultima seară de festival debutează cu un workshop de fotografie de modă susținut de Quantuum România la poarta III. La ora 17, ne vedem cu totii pentru a continua Fashionality cu un coffee break  la cafeneaua Gavroche, apoi, la ora 19, pe podul de lemn al Porții a IV-a, Iulia Manciulea Tileagă își prezintă noua colecție. Seara se va încheia pe pasarela de la Poarta III, unde vor prezenta Lany`s, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă și Adina Buzatu. Gala Feeric se va încheia la ora 23 cu ceremonialul schimbului de gardă, cu torțe și salve de tun. 





Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia.

Parteneri: Boromir, Kessler, Gavroche

Eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.




Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla va invit pe pagina oficiala de Facebook FEERIC







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Pacat ca nu ne-ai aratat si tinuta ta :) eram tare curioasa . Intrr-adevar geanta din piele de la Kurtmann este superba , ce culoare este exact ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sandra, ai uitat sa imi raspunzi .

      Delete
    2. imi cer scuze, am fost foarte busy! Geanta este un nude/somon super soft. Gasesti poze pe site si in articolul mai nou cu tinute in care port geanta :)

      Delete
  2. This looks so cool!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  3. si eu eram curioasa despre tinuta ta lejera. :D:D
    e superba gentuta.. dar si camera in care ai stat :X
    pupici!

    ReplyDelete
  4. ioi ce fain a fost. e mortala cetatea. lovely pics, mortala vila!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.