Pedichiura MINX si Manichiura alb-negru pentru vara 2014| Nail Art Studio by Lore Cluj

7 comments






 In fiecare vara te reindragostesti parca mai mult decat vara trecuta si mai putin decat vara ce va urma, de valuri, de soare, de zambetele oamenilor care te inconjoara, de vantul care iti adie seara tarziu prin par, de apa rece a marii care iti gadila usor pedichiura impecabila.  A le aduna pe toate la un loc ar insemna vacanta perfecta iar manichiura mea alb-negru cu modele geometrice ar contrasta cu albastrul marii si paleta coloristica pe care o regasim in orice vacanta.

Imi era dor de negru asa ca de data aceasta am ales negru pentru manichiura iar super talentata Oana mi-a pictat modele geometrice, sunt exact pe gustul si starea mea de acum -  love it! Si da, sunt pictate nu sunt folii sau tipsuri :)

Da sau ba pentru modelele geometrice?




Dar sa nu uitam modelele florale, care ne coloreaza si ne condimenteaza zilele de vara. Daca iubiti manichiura french, de data aceasta puteti alege pentru un french floral care cu siguranta nu va trece neremarcat. Si stickerele colorate vin sa dea culoare unei manichiura nude, de exemplu, alb sau de ce nu verde menta? Culoarea o alegeti voi!



****** 

Pedi time - R.e.l.a.x mood ON!


Cand spun VARA - PEDICHIURA, imi vine in minte o pedichiura cu folii minx exact ca si cea pe care o regasiti acum pe unghiile mele.  Ultima vizita la Nail Art Studio by Lore, care s-a mutat de ceva vreme intr-o locatie noua, in inima Clujului (Avram Iancu nr.9) , s-a lasat cu rasfat total pentru unghiile mele de la picioare si asta pentru ca Lore s-a jucat cu foliile minx iar rezultatul este cu adevarat spectaculos. 

Mix-ul de verde electrizant cu dungi alb-negru si elemente Swarovski se imbina perfect, completand astfel tabloul unei seri de vacanta petrecute pe malul marii cu picioarele desculte.

Foliile minx au o durata de viata de pana la 4-5 saptamani asta in cazul in care sunteti atente la cateva aspecte: evitati uleiul pentru cuticule sau cremele emoliente pentru picioare (sau cel putin nu le aplicati si pe unghii), nu purtati pantofi cu varful ascutit sau tenisi care ar putea sa distruga varful unghiei.

Va plac minx-urile metalice sau cele florale? 




Picioarele noastre merita cele mai cool MINX-uri pentru vara 2014 

Pentru a afla mai multe detalii despre promotiile active va invit pe pagina oficiala de Facebook - 

Pentru programari:

Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
  tel: 0757-671.144
0264-410.333




Va doresc un weekend colorat si relaxant!





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Foarte frumoase unghiile și ce m-a impresionat cel mai tare este decorul din salon! Mai ales lumânarea decorată cu pietre! E genialăăă!
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Super unghiutele :D imi plac mult cele metalice :*

    ReplyDelete
  3. So cute <3 salonul e de nota 10+ :D imi plac jeansii :D

    ReplyDelete
  4. Sandra, de unde iti cumperi acel ceai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. din auchan sau din benzinaria OMW / Mol :)

      Delete
    2. Multumesc, si cat costa o sticla ? Imi place mult cum arata sticluta ....sper sa gasesc si eu ceaiul asta :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.